Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Bale do Realu Madrid? Zatiaľ stále iba špekulácie

Situácia s prípadným prestupom waleského futbalistu Garetha Balea z Tottenhamu do Realu Madrid je naďalej nejasná. O údajnom transfere, ktorý je pod drobnohľadom médií, sa zatiaľ iba špekuluje.

11.08.2013 15:30
Gareth Bale Foto: ,
Waleský futbalista Gareth Bale zatiaľ zostáva v Tottenhame.
debata

Tréner Tottenhamu André Villas-Boas zatiaľ netuší, kde bude hviezdny stredopoliar hrať. Bale pre zranenie nohy vynechal sobotňajší prípravný zápas Hotspur proti Espanyolu (1:1).

„Jediná vec, ktorú môžem povedať o tomto príbehu je, že to nebudem komentovať. Už sa špekulovalo priveľa. Objavuje sa mnoho verzií, zďaleka nie všetky sú pravdivé. Vyjadrujú sa k nim ľudia, ktorí o probléme nič nevedia. Momentálne je jasné jedno. Hráč sa podrobuje liečbe, lebo ho bolí noha. Povolali ho do reprezentácie Walesu na prípravu proti Írsku, naše lekárske oddelenie bude preto v úzkom kontakte s kolegami z reprezentácie Garethovej krajiny,“ povedal Villas-Boas.

V Reale už nie je príchod Bala prioritou číslo jeden, záujem „bieleho baletu“ údajne pomaly opadá. Prestupové obdobie sa končí 2. septembra. Tréner španielskeho vicemajstra Carlo Ancelotti sa už vraj vyjadril, že netrvá na príchode ďalších posíl. Talian by si chcel ponechať v kádri všetkých hráčov, ktorých momentálne má. Zo San Bernabeua by nemali preto odísť Angel Di María, Fabio Coentrao či Sami Khedira.

„Žiadny z mojich hráčov nie je na odchode. V kabíne vládne vynikajúca atmosféra, nemusíme do toho zasahovať,“ uviedol Ancelotti.

debata chyba
Viac na túto tému: #Real Madrid #Gareth Bale #Ancelotti #nezáujem