Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Redknapp smeruje na lavičku QPR

Harry Redknapp sa v súlade s avízami stal pokračovateľom Marka Hughesa vo funkcii trénera futbalistov anglického prvoligového klubu Queens Park Rangers. Podpísal na Loftus Road dohodu na 2,5 roka. Sobotňajší zápas QPR na pôde Manchestru United (16.00 h SEČ) ešte bude sledovať z tribúny.

24.11.2012 10:21 , aktualizované: 12:54
Harry Redknapp Foto:
Harry Redknapp.
debata

„Harry Redknapp už osvedčil svoje schopnosti v Premier League a spĺňa všetky nároky, ktoré sme vzniesli pri hľadaní riešenia, ako sa dostať z našej terajšej situácie,“ povedal prezident QPR Tony Fernandes. Mužstvo figuruje po 12. kole na poslednej priečke so štatistikou 0–4–8. „Káder má značný potenciál, ale z rôznych dôvodov sa veci nevyvíjali podľa všeobecných očakávaní,“ povedal Redknapp.

Šesťdesiatpäťročný bývalý kouč West Hamu, Portsmouthu, Southamptonu či Tottenhamu v piatok večer pre Sky Sports predznamenal, že dohoda s funkcionármi by mala byť záležitosťou dotiahnutia posledných formalít. Redknapp vtedy špecifikoval, že by si v prípade angažmánu rád priviedol ako asistentov Kevina Bonda a Joa Jordana. Rodák z londýnskeho Poplaru naposledy sedel na lavičke spomenutého Tottenhamu, táto jeho misia sa skončila 13. júna 2012 v období, keď sa Redknappovo meno skloňovalo v súvislosti s funkciou trénera anglickej reprezentácie. Post však napokon získal Roy Hodgson.

debata chyba