Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Mourinho pobláznil príhodou o Balotellim celý svet. Mal ale pravdu?

Futbalový svet sa opäť raz smeje na talianskom futbalistovi Mariovi Balotellim. Kontroverzný útočník pritom teraz nehádzal po spoluhráčoch šípky ani si nepodpálil vlastný dom, ako sa mu to už v minulosti podarilo. Dôvodom je príhoda, ktorú v rozhovore pre BBC povedal tréner Realu Madrid José Mourinho.

05.10.2012 16:25
Mario Balotelli Foto:
Mario Balotelli dostáva červenú kartu. Nič nové na svete...
debata (1)

Portugalský fenomén a niekdajší kouč milánskeho Interu bol na lavičke „nerazurri“ šéfom aj práve Balotellimu. Ten má povesť problémového hráča, ktorý dostáva často žlté či červené karty. A práve kartová príhoda pobavila Mourinha natoľko, že ju vytiahol ako svoju nevtipnejšiu príhodu s Balotellim.

Odkaz, ktorý sa šíri svetom internetu... Foto: www.facebook.com
José Mourinho Odkaz, ktorý sa šíri svetom internetu rýchlosťou svetla.

José Mourinho a jeho príhoda o Mariovi Balotellim

Mourinho pobavil príhodou o Balotellim celý svet. Je však pravdivá?

Iba z časti!

Inter Miláno vedený „The Special One-om“ sa v 2. kole Ligy majstrov dňa 29. septembra 2009 naozaj stretol s ruským majstrom Rubinom Kazaň. Ďalšie fakty sú už trošku odlišné od Mourinhovho príbehu.

Taliansky majster sa totiž nemusel v útoku spoliehať len na Balotelliho, ale aj Samuela Eto’oa, ktorý odohral celý zápas.

A čo Balotelli?

Mladý Talian naozaj dostal červenú kartu, no nie v 46. minúte, ako to tvrdil Mourinho, ale „až“ v 60.minúte (vylúčenie prišlo po druhej žlte karte. Tú prvú dostal v 19. minúte. Inter napokon remizoval 1:1.

1 debata chyba