Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Parádne pätičky! Wilfried odrovnal Feyenoord, Xavi zosmiešnil Guardada

Na futbalových trávnikoch videli diváci počas víkendu opäť množstvo parádnych momentov. O dva výnimočné sa postarali útočník Vitesse Arnhemu Bony Wilfried a záložník Barcelony Xavi.

03.09.2012 16:40
Xavi Foto:
Xavi.
debata

Obaja urobili parádny trik pätičkou, Bony ním dokonca strelil víťazný gól, Xavi sa zasa geniálne uvoľnil.

Zápas holandskej ligy medzi Arnhemom a Feyenoordom Rotterdam už-už smeroval k bezgólovej remíze, keď v tom udrel hráč z Pobrežia Slonoviny. Prebiehal nadstavený čas, Mike Havenaar poslal v zúfalej snahe loptu pred hosťujúcu bránku, kde stál Wilfried, ktorý parádou pätičkou rozhodol o výhre svojho mužstva.

Feyenoord tak dostal ďalšiu ranu od hráča, ktorý bol úzko spätý s pražkou Spartou. Tá vyradila holandský klub v boji o skupinovú fázu Európskej ligy, pričom Bony za ňu v minulosti roky hrával a bol jej elitným strelcom.

Bonyho gól v čase 0:30

Druhý skvelý futbalový kúsok, kde hrala hlavnú pätička, sa odohral na Nou Campe. Barcelona podobne ako Arnhem vyhrala na svoje pomery „chudobne“ 1:0 nad Valenciou.

Katalánski diváci sa však i tak nenudili, keď videli viacero zaujímavých momentov. O jeden z najkrajších sa postaral kapitán mužstva Xavi, ktorý pri bránkovej čiare parádne obohral hosťujúceho Guardada. Mexičana si vychutnal a obohral pätičkou, pričom mu ešte nasadil aj jasličky!

Xaviho skvelá technika

debata chyba