Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Parádne pätičky! Wilfried odrovnal Feyenoord, Xavi zosmiešnil Guardada

Na futbalových trávnikoch videli diváci počas víkendu opäť množstvo parádnych momentov. O dva výnimočné sa postarali útočník Vitesse Arnhemu Bony Wilfried a záložník Barcelony Xavi.

03.09.2012 16:40
Xavi Foto:
Xavi.
debata

Obaja urobili parádny trik pätičkou, Bony ním dokonca strelil víťazný gól, Xavi sa zasa geniálne uvoľnil.

Zápas holandskej ligy medzi Arnhemom a Feyenoordom Rotterdam už-už smeroval k bezgólovej remíze, keď v tom udrel hráč z Pobrežia Slonoviny. Prebiehal nadstavený čas, Mike Havenaar poslal v zúfalej snahe loptu pred hosťujúcu bránku, kde stál Wilfried, ktorý parádou pätičkou rozhodol o výhre svojho mužstva.

Feyenoord tak dostal ďalšiu ranu od hráča, ktorý bol úzko spätý s pražkou Spartou. Tá vyradila holandský klub v boji o skupinovú fázu Európskej ligy, pričom Bony za ňu v minulosti roky hrával a bol jej elitným strelcom.

Bonyho gól v čase 0:30

Druhý skvelý futbalový kúsok, kde hrala hlavnú pätička, sa odohral na Nou Campe. Barcelona podobne ako Arnhem vyhrala na svoje pomery „chudobne“ 1:0 nad Valenciou.

Katalánski diváci sa však i tak nenudili, keď videli viacero zaujímavých momentov. O jeden z najkrajších sa postaral kapitán mužstva Xavi, ktorý pri bránkovej čiare parádne obohral hosťujúceho Guardada. Mexičana si vychutnal a obohral pätičkou, pričom mu ešte nasadil aj jasličky!

Xaviho skvelá technika

debata chyba