Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Villas-Boas zostáva v Londýne, šancu dostal od Tottenhamu

Portugalský futbalový tréner André Villas-Boas zostáva v Londýne, po nútenom odchode z FC Chelsea bude jeho služby využívať konkurenčný Tottenham Hotspur. "Klub s radosťou oznamuje, že novým hlavným trénerom tímu sa stal André Villas-Boas," uviedli "kohúti" na svojej prezentácii na Twitteri. Tottenham po uplynulej sezóne nečakane prepustil úspešného Harryho Redknappa, ktorý sa nedočkal záruky dlhodobej vízie pri práci s mužstvom.

03.07.2012 15:52
Andre Villas-Boas Foto:
Andre Villas-Boas.
debata

Prvý londýnsky angažmán bývalého trénera FC Porto, ktorého mnohí považujú za „tovariša“ Josého Mourinha, sa skončil po prehre v úvodnom stretnutí štvrťfinále Ligy majstrov s SSC Neapol. Na Stamford Bridge ho nahradil Roberto Di Matteo a priviedol tím až k senzačnému zisku trofeje v najprestížnejšej súťaži európskych klubov. V júni 2011 za Villasa-Boasa majiteľ Chelsea Roman Abramovič zaplatil Portu odstupné 13,3 milióna libier.

Tottenham v uplynulom ročníku Premier League obsadil štvrté miesto a len „vinou“ triumfu Chelsea v Lige majstrov sa nekvalifikoval do jej nasledujúceho ročníka. Predstaví sa iba v Európskej lige UEFA, ktorú Villas-Boas vlani vyhral s FC Porto.

debata chyba