Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Terryho deti zbožňujú Messiho

Futbalista John Terry priznal, že počas semifinálového dvojzápasu Ligy majstrov Chelsea proti Barcelone môže mať doma problémy, keďže jeho deti sú veľkými fanúšikmi Lionela Messiho.

06.04.2012 15:25
Lionel Messi Foto:
Futbalový boh Lionel Messi sa zdraví s tým náboženským.
debata

Terryho päťročné dvojčatá Georgie a Summer majú Messiho dresy a útočník Kataláncov je pre takmer taký istý idol ako ich otec a preto sa budú musieť rozhodnúť komu budú fandiť.

Kapitán Londýnčanov tiež počíta s tým, že ak Messiho počas zápasov kopne, bude doma čeliť ostrej kritike. „Moje deti ho milujú. Obe majú jeho dres a obzvlášť ich teší, že po jednom z našich predošlých zápasov sme si vymenili dresy,“ povedal obranca „The Blues“.

John Terry s dvojčatami Georgie a Summer. Foto: AP
John Terry s dvojčatami Georgie a Summer. John Terry s dvojčatami Georgie a Summer.

Viacero hráčov Chelsea má trpké spomienky na ich posledné stretnutie so zverencami Josepa Guardiolu v semifinále Ligy majstrov v roku 2009. Terryho pomsta za kontroverznú prehru nemotivuje. „Je pre mňa radosť hrať proti Barcelone, lebo po takýchto zápasoch si môžete povedať, že ste sa otestovali proti najlepším. Podľa mňa je Messi najlepší. Je to skvelý športovec ale aj osobnosť. Je to magický hráč,“ uznáva kvality argentínskeho útočníka Terry.

Tridsaťjedenročný obranca očakáva ťažký zápas. „Barcelona je skvelý tím z množstvom skvelých individualít, ale my sme tiež dobrí, čo sme v ostatných mesiacoch ukázali. Je pekné povedať dokázali sme toto, dokázali sme tamto, ale pre mňa je najdôležitejšie víťazstvo a to sme zatiaľ v Lige majstrov nedokázali. To je náš cieľ odkedy klub prevzal Roman Abramovič,“ priznal anglický reprezentant.

Chealsea hrá do karát pred prvým zápasom s Barcelonou na Stamford Brigde fakt, že v aktuálnom ročníku Ligy majstrov sa Londýnčanom podarilo na svojej pôde vyhrať všetky zápasy. „Nepovedal by som, že Messi sa dá zastaviť, ale Barcelona ako celok áno,“ dodal Terry.

debata chyba