Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Tréner Rangers Smith o Weissovi: Takého krídelníka sme hľadali roky

Ani s pribúdajúcimi dňami neutícha chvála na adresu slovenského futbalového reprezentanta Vladimíra Weissa, ktorý si vo svojej premiére podmanil za 25 minút priaznivcov Glasgowu Rangers. Tréner Walter Smith dodal, že takého klasického krídelníka ako je Weiss nemali "jazdci" už tri a polroka.

24.08.2010 18:47
Weiss, Miller Foto:
Vladimír Weiss ml. spoločne s Kennym Millerom.
debata (13)

Dvadsaťročný stredopoliar respektíve krídelník sa do nominácie na ligový zápas s Hibernianom (3:0) dostal hneď po tom, ako do Škótska prišiel na hosťovanie z Manchestru City. Weiss krátko po príchode na ihrisko sa prezentoval narážačkou so Stevenom Davisom a následne prihral na druhý gól Kennyho Millera.

„Som veľmi potešený z herného prejavu, ktorý nám predviedol. Už som to povedal skôr, ale takého klasického krídelníka sme nemali v Rangers už tri a polroka. Snažili sme sa pozorne aspoň jedného a Weiss bol jedným z hráčov, ktorí upútali našu pozornosť. Domnievam sa, že by mohol byť veľkým prínosom pre náš klub. Dúfame, že s pribúdajúcimi zápasmi ešte jeho výkony porastú,“ povedal pre ostrovné média tréner jazdcov Walter Smith.

13 debata chyba