Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Weiss junior má zrejme prasaciu chrípku

Slovenský futbalový reprezentant pôsobiaci v anglickom prvoligovom klube Manchester City Vladimír Weiss ml. má pravdepodobne prasaciu chrípku. Informuje o tom agentúra AFP.

09.12.2009 12:41
Vladimír Weiss ml. Foto:
Vladimír Weiss ml.
debata

Okrem 20-ročného slovenského krídelníka trpí vírusom typu H1N1 aj jeho waleský spoluhráč Craig Bellamy. Všetci hráči aj členovia realizačného tímu „The Citizens“ sa museli po týchto zisteniach podrobiť dôkladným testom. Syn reprezentačného trénera Slovenska Vladimíra Weissa st. musel po tom, ako mu bol diagnostikovaný tento vírus, zostať v domácej liečbe.

V sobotňajšom ligovom stretnutí proti FC Chelsea (2:1) preto Weiss junior nefiguroval ani na lavičke náhradníkov, tréner Mark Hughes nemohol využiť ani služby spomenutého Bellamyho.

„Je bežné, že hráči prídu s kašľom, zvýšenou teplotou, poťahujú nosom. Všetko je to na našom doktorovi, ktorý určí, či ide o bežné prechladnutie, alebo je to niečo vážnejšie. On rozhodne o tom, či niekoho pošleme domov alebo nie,“ povedal asistent trénera Man City Mark Bowen pre Manchester Evening News.

debata chyba