Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Je to tu opäť. Hamšík zostrelil Juve, komentátor takmer zošalel radosťou

Marek Hamšík to na Juventus vie. Potvrdil to v 11. kole Serie A, keď sa postaral o famózny obrat Neapola. "Chcel by som ich venovať svojej drahej priateľke, ktorá mi už čoskoro porodí syna," povedal bezprostredne po zápase šťastný Marek Hamšík.

01.11.2009 11:53
Juventus - Neapol, Marek Hamšík Foto:
Marek Hamšík.
debata

Aktuálne poradie najlepších kanonierov talianskej Serie A:

9 gólov - Antonio Di Natale (Udinese)
7 gólov - Marek Hamšík (SSC Neapol), Giampaolo Pazzini (Sampdoria Janov)
6 gólov - Diego Milito (Inter Miláno), Francesco Totti (AS Rím)


"Je to skvelé víťazstvo, všetci sme veľmi šťastní. Tréner nám cez polčas prízvukoval, že nehráme až tak zle a máme šancu na dobrý výsledok. Veľmi sme chceli uspieť a som nesmierne rád, že sa nám to podarilo. Je to úspech nielen nás jedenástich, ktorí sme boli na ihrisku, ale všetkých hráčov aj členov realizačného tímu. Z ostatných štyroch zápasov sme nazbierali 10 bodov, podarilo sa nám vziať body najvážnejším kandidátom na Scudetto. Je to fantastické, napriek tomu však musíme zostať nohami pevne na zemi a naďalej tvrdo pracovať. Teraz je pred nami zápas s Cataniou, v ktorom chceme potvrdiť dobrú formu,” povedal po stretnutí pre Sky Sport Italia slovenský záložník, pre ktorého to boli v 11. stretnutí sezóny góly s poradovými číslami šesť a sedem.

SSC Neapol sa po trojbodovom zisku z Turína vyšvihol už na 5. priečku tabuľky Serie A 2009/2010. Pod vedením nového trénera Waltera Mazzarriho Hamšík a spol. ešte neprehrali a z ostatných štyroch duelov majú už spomínaných 10 bodov za tri víťazstvá a jednu remízu.

Hamšík je tak po 11. kole spoločne s útočníkom Giampaolom Pazzinim zo Sampdorie Janov na druhom mieste v tabuľke strelcov ligy. Jeho zásahy si po roku doslova vychutnal televízny komentátor Carlo Alvino. Neapol totiž vyhral nad Juventusom aj vlani (18. októbra 2008 uspel 2:1), čo oslavoval vte­dy Alvino ako keby sa hráči SSC stali majstrami.

Rok sa s rokom zišiel a Neapol opäť zdolal „Starú dámu“, tento raz dokonca na jej trávniku. Ako videl zápas Alvino? Po prvom zásahu Hamšíka vykrikoval do „aleluja“ jeho meno, po druhom to vyzeralo tak, akoby sa práve od radosti zbláznil. Napokon, pozrite sa sami.

Oslavy po Hamšíkovom prvom góle

Oslavy po druhom góle Marka Hamšíka

debata chyba