Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Pražská Sparta stále túži po Némethovi

Nádeje vedenia futbalovej Sparty Praha o získanie Szilárda Németha na polročné hosťovanie z Middlesbrough sa nezmenšili ani po rokovaní, ktoré s vedením českého majstra viedli vo štvrtok jeho zástupcovia z hráčskej agentúry Sport Invest Group. Ďalšie rozhovory sa pripravujú na budúci týždeň.

05.08.2005 12:13
debata

Hráčov poradca Karol Csontó, ktorý sa letenskej schôdzky tiež zúčastnil, pre ČTK povedal, že teraz bude veľa závisieť od toho, ako sa priblížia názory oboch klubov.

„Až potom bude jasnejšie, či má dohoda nádej,“ uviedol Csontó. Z toho sa dá usudzovať, že Németh sa hosťovaniu v klube hrajúcom Ligu majstrov vôbec nebráni, sparťanská ponuka ho vraj láka. Kľúčové tak budú medziklubové rokovania o odstupnom.
 
Sparťania oficiálne priznali záujem o Németha na štvrtkovej tlačovej konferencii, kde šéf klubu oznámil, že na Letnú chce pred vstupom do Ligy majstrov priviesť ešte dvoch útočníkov.

Okrem Németha sú v hľadáčiku trénera Jaroslava Hřebíka aj liberecký Libor Došek, Marek Heinz z Mönchengladbachu a trio zahraničných hráčov zo Slovinska, Poľska a Ghany, z ktorých najnádejnejšie sa vraj zatiaľ ukazuje poľský futbalista.

debata chyba