Vyradil Slovan a už sa posilňuje. Olympiakos získal Američana

SITA | 13.08.2022 15:27
France Soccer Europa League Foto: ,
Konrad de la Fuenta (vľavo) je kmeňovým hráčom Olympique Marseille.
Grécky futbalový klub Olympiakos Pireus získal na hosťovanie do konca sezóny amerického krídelníka Konrada de la Fuenteho.

Gréci už majú istotu účinkovania v pohárovej Európe počas celej jesene 2022, zahrajú si totiž v skupinovej časti EL alebo v Európskej konferenčnej lige.

Dvadsaťjedenročný mladík, ktorý do seniorského futbalu prenikol v rezerve španielskeho FC Barcelona, absolvoval uplynulý ročník vo francúzskom tíme Olympique Marseille. Rodák z Miami zostáva kmeňovým hráčom francúzskeho vicemajstra, s ktorým má zmluvu do leta 2025.

France Soccer Europa Conference League Čítajte viac Zabudnite na Abramoviča. Chelsea má na lane prestupový rekord

V sezóne 2021/2022 absolvoval Konrad de la Fuente spolu 16 ligových zápasov za Olympique, hral však len do úvodu apríli, potom mu to znemožnila operácia zraneného kolena.

Od účinkovanie v gréckom Olympiakose si Američan sľubuje väčšiu hernú prax so šancou dostať sa do reprezentácie USA pre majstrovstvá sveta v Katare.

Americkí futbalisti budú na svetovom šampionáte súčasťou základnej B-skupiny a ich súpermi budú postupne výbery Walesu (21.11.), Anglicka (25.11.) a Iránu (29.11.).

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ