Susedský spor v praxi. V hlavnej úlohe exbrankár Arsenalu a motorová píla

Pravda | 29.07.2022 14:00
673348005 Foto:
Jens Lehmann počas exhibičného zápasu v marci tohto roka v Glasgowe.
52-ročný Jens Lehmann, ktorý pôsobil v Anglicku a bol aj jednotkou reprezentácie, si neudržal nervy na uzde.

Lehmannovi prekážalo, že na susednom pozemku sa stavia garáž, ktorá mu má brániť vo výhľade na Starnbergské jazero.

Podľa Bildu sa mala bývalá jednotka v bráne Nemecka dostať s motorovou pílou na susedov pozemok, kde prerezala strešný trám novej garáže.

710495803 Čítajte viac Česi nakladajú Slovákom zo Sparty: Bolo to lajdáctvo, machrovanie

A aby ho nikto nemohol obviniť z poškodzovania cudzieho majetku, odrezal aj kábel z bezpečnostnej kamery. No tá fungovala aj vďaka batérii a majiteľ tak mohol konanie slávneho suseda vidieť v priamom prenose.

Nahrávka mala zachytiť Lehmanna v stave zúrivosti, ako sa oháňa s motorovou pílou v blízkosti garáže. Svojim konaním mal spôsobiť škodu za stovky eur.

Futbalové legendy a ich prezývky Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
Roberto Baggio - Božský chvostík
Počas väčšej...

Sused okamžite zalarmoval políciu, ktorá sa u Lehmanna objavila o niečo neskôr. Úradníci činní v trestnom konaní uviedli, že v posledných rokoch došlo na rovnakom objekte k trom ďalším prípadom poškodenia majetku.

Lehmann kúpil vilu pri jazere pred 15 rokmi za približne 5 miliónov eur. A jeho hádky so susedom nie sú žiadnou novinkou. Bývalý brankár v minulosti povedal, že susedova garáž stoji sčasti na jeho pozemku.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ