Hráč Slovana si odfarbil vlasy. Takto nenastúpiš, oznámil mu vraj Weiss

Pravda | 28.10.2021 13:43
David Hrnčár, Vladimír Weiss Foto: ,
David Hrnčár a Vladimír Weiss.
Futbalista Slovana David Hrnčár si pred nedeľným ligovým zápasom proti Liptovskému Mikulášu odfarbil vlasy nabielo. Tréner Vladimír Weiss mu mal povedať, že takto pod jeho vedením nenastúpi.

Informoval o tom portál ŠPORT.sk, ktorému to mali potvrdiť viaceré zdroje z prostredia klubu. K situácii malo prísť počas tímového obeda pred zápasom.

Ako píše zdroj, Hrnčár bol proti Liptákom medzi náhradníkmi, tréner ho po rozcvičke poslal na tribúnu.

V utorok trénoval s A-tímom, v stredu však nebol v nominácii na zápas 4. kola Slovenského pohára proti Slávii TU Košice (Slovan postúpil po víťazstve 5:0).

David Hrnčár Čítajte viac Neriešim, koľko má Slovan cudzincov. Či budem hrať, je na mne

Dvadsaťtriročný Hrnčár trénoval s rezervou, na jeho poste pravého obrancu si zahral Alen Mustafič. Bosniak odohral od polovice augusta jednu minútu.

Hrnčár sa odmietol k situácii vyjadriť, Slovan poslal webu nasledovné stanovisko:

„Otázka nominácie hráčov na zápas, zostavy a striedaní je plne v kompetencii trénera A-mužstva.

Tréner má svoje kritériá, na základe ktorých vyhodnocuje, ktorého hráča nominuje na zápas a ktorého nie. Je to jeho výsostné právo, do ktorého mu nikto z klubu nezasahuje a ani nebude zasahovať.

Čokoľvek, čo sa udeje v kabíne hráčov A-mužstva, je internou záležitosťou klubu, resp. kabíny a nemáme záujem vyjadrovať sa k interným záležitostiam alebo dohadom.“

SR Futbal SP Slovnaft Cup 4.kolo Košice Slovan KEX Čítajte viac Bez prekvapenia. Slovan uspel v Košiciach, Trenčín strieľal góly v závere