Uruguajský pištoľník potiahol trápiacu sa Barcelonu. Už mieri na Slaviu

Michal Gavroň | 02.10.2019 23:05, aktualizované: 
Luis Suárez Foto: ,
Útočník Barcelony Luis Suárez počas zápasu s Interom Miláno. Hnev z nepremenenej šance vystriedala radosť z dvoch gólov.
Opäť ukázal prečo patrí k najlepším. A potvrdil, že nie nadarmo ho prezývajú pištoľník.

Celý šláger F-skupiny Ligy majstrov bolo počuť, ako charizmatický Talian Antonio Conte doslova vrieska na svojich zverencov.

„Proti Barcelone musí byť všetko perfektné. Ak nebude, potrestá vás,“ vravel pred zápasom Conte na adresu súpera.

Tréner Interu Miláno robil v stredajšom zápase Ligy majstrov, čo mohol. A snaha sa nedá uprieť ani jeho hráčom. Lenže domáca Barcelona vedená najmä Luisom Suárezom dokázala zvíťaziť 2:1.

Po slabom prvom polčase, ktorý Milan Škriniar a spol. ovládli, sa v kabíne Kataláncov zrejme zvyšoval hlas. Kormidelník Ernesto Valverde nemohol byť spokojný s tým, čo jeho mužstvo na ihrisku predvádzalo.

Milan Škriniar a jeho spoluhráč z Interu... Foto: Reuters, ALBERT GEA
Milan Škriniar, Lionel Messi, Marcelo Brožovič Milan Škriniar a jeho spoluhráč z Interu Marcelo Brožovič sa snažia odzbrojiť hviezdu Barcelony Lionela Messiho.

Po prestávke ukázalo svoju obrovskú silu. A Suárez dve skvelé zakončenia.

„Pochybujem, že v tejto sezóne uvidíme krajší volej ako je tento. Neuveriteľné zakončenie,“ vravel Alan Smith niekdajší útočník Arsenalu a dnes komentátor BT Sport.

So Smithom sa nedá nesúhlasiť, Suárez po necelej hodine stretnutia poslal center Artura Vidal za chrbát Samira Handanoviča. V páde a z prvej trafil nechytateľne.

Tlak domácich vyvrcholil vďaka druhému presného zásahu uruguajského superstrelca. Po prihrávke Lionela Messiho zoči-voči slovinskému brankárovi Interu nezaváhal.

„Chlapci si ešte na seba musia zvyknúť. Chce to čas. Všetci však majú obrovskú kvalitu aj chuť spolupracovať,“ povedal pred zápasom proti Interu Valverde na adresu svojho ofenzívneho tria Messi – Griezmann – Suárez.

Stredajšiu večernú šichtu potiahol Suárez. Zostrelil skvelého súpera. O mesiac zamieri na ďalšieho – Slaviu Praha.

Prehra Slavie a ostatné zápasy Ligy majstrov Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
Fanúšikovia Slavie Praha počas zápasu s...

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ