Ako Muhammad Ali či Pelé. Ronaldo je legenda, na slávnosť vzal aj Georginu

Pravda | 30.07.2019 08:50
Cristiano Ronaldo, Georgina Rodríguez Foto: ,
Cristiano Ronaldo s partnerkou Georginou Rodríguezovou po prevzatí ocenenia od denníka Marca.
Ďalšia trofej do vitríny futbalovej superhviezdy. Športový denník Marca ocenil Cristiana Ronalda za výnimočné úspechy v Reale Madrid.

Cenu s názvom MARCA Leyenda si prevzal na slávnosti v španielskej metropole. Pri jej preberaní nechýbala ani jeho partnerka Georgina Rodrígeuzová. Ronaldo zapózoval aj s prezidentom Realu Madrid Florentinom Pérezom, ktorý podľa zákulisných informácií prispel k jeho odchodu do Juventusu.

Rovnaké ocenenie pre športovú legendu predtým získali boxer Muhammad Ali, atlét Usain Bolt, basketbalista Michael Jordan či futbalisti Pelé, Diego Maradona a Lionel Messi.

Ronaldo zanechal v Reale Madrid obdivuhodnú stopu. V 438 zápasoch v jeho drese strelil 451 gólov.

„V mojom múzeu bude mať táto trofej výnimočné miesto, je pre mňa veľkou cťou, že som ju získal. Madrid je jedno z najkrajších miest na svete. Cestujem veľa, ale nevidel som veľa takých miest. Milujem ho,“ povedal Ronaldo.

Na otázku, či sa mu cnie viac za Madridom alebo Manchestrom, v ktorom pôsobil ako hráč tamojšieho United do roku 2009, päťnásobný držiteľ Zlatej lopty odpovedal:

„Chýbajú mi obe, ale dlhší čas som strávil v Reale Madrid a rozrástla sa tu aj moja rodina, takže za Madridom sa mi cnie viac. Opustiť Real po deviatich rokoch nebolo jednoduché.“