Rooney podvádzal tehotnú manželku s prostitútkou

ČTK | 05.09.2010 18:30
Wayne Rooney Foto:
Wayne Rooney.
Útočník Wayne Rooney z Manchesteru United je ďalším anglickým futbalistom, ktorý má problém s neverou. Podľa britských médií sa reprezentačný forvard priznal manželke Coleen, že v čase jej vlaňajšieho tehotenstva niekoľkokrát navštívil prostitútku.

Dvadsaťštyriročný Rooney vraj za štyri mesiace sedemkrát spal s dvadsaťjeden­ročnou Jennifer Thompsonovou, ktorá si podľa denníka Daily Mail účtuje 1200 libier za noc. Tiež vraj spoločne navštevovali nočné kluby a kasína.

Rooneyho právnici sa najprv pokúšali špekuláciám zamedziť, nakoniec tak však vzhľadom na útočníkovu minulosť neurobili. Hviezda United totiž nemá podobné problémy prvýkrát. Pred šiestimi rokmi sa Rooney priznal, že platil za sex 48-ročnej prostitútke.

Útočník navyše len nedávno zastavil vlnu kritiky, keď ukončil päť mesiacov trvajúci strelecký pôst v súťažných zápasoch na klubovej a reprezentačnej scé­ne.

V minulosti mal problém s neverou obranca Chelsea Ashley Cole alebo jeho spoluhráč John Terry, ktorý kvôli afére s partnerkou bývalého tímového kolegu Wayna Bridga prišiel v reprezentácii o kapitánsku pásku.