Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Poplach v Bayerne. Bolestivé zranenie najdrahšej hviezdy v histórii klubu

Nemecký futbalový veľkoklub Bayern Mníchov cez víkend oznámil, že hviezdny útočník Harry Kane predčasne opustí káder Anglicka.

24.03.2024 19:57
Harry Kane Foto:
Klenot v tíme Bayernu Harry Kane má už niekoľko dní problémy s členkom.
debata

Kľúčovému mužovi Bayernu naďalej robí problémy ľavý členok. Zdravotné patálie Kanea prišli týždeň po tom, čo bol pre zranenie vystriedaný v zápase Bundesligy proti Darmstadtu (5:2).

Tréner anglickej reprezentácie Gareth Southgate informoval o problémoch útočníka po spomínanom prípravnom zápase. „Harry nebude schopný nastúpiť ani v utorok a preto sa vráti do Mníchova,“ uviedol pre britské médiá. Anglicko sa o dva dni postaví proti Belgicku.

SR futbal ME2024 príprava Rakúsko BAX Čítajte viac Rakúšania si kopli do Slovenska: Ľadový hokej je dôležitejší, ako bojovníci o EURO

Kapitán Anglicka tak v najbližších dňoch podstúpi liečbu v klubovom sídle Bayernu na Saebener Strasse. To zvyšuje obavy o zdravotný stav útočníka v súvislosti s kľúčovou časťou klubovej sezóny.

Podľa Bildu prišiel Kane pôvodne na reprezentačný zraz s cieľom pokúsiť sa odohrať aspoň jeden z dvoch prípravných duelov. No jeho zranený členok ešte zjavne nebol pripravený na plnú záťaž.

Bayern nespresnil, aká dlhá môže byť absencia útočníka a či Kane bude pripravený v sobotu na prestížny bundesligový duel proti Borussii Dortmund.

01. Martin Dúbravka Čítajte viac Zlé správy pre futbalovú reprezentáciu. Pred Nórskom vypadli z kádra ďalší traja hráči

Absencia najdôležitejšieho strelca (31 gólov v 26 ligových zápasoch) by bola pre mníchovský tím tropkou správou. Po letnom prestupe za 100 miliónov eur z Tottenhamu ešte Angličan nevynechal žiadny zápas v novom klube v dôsledku zranenie. Doteraz odohral 98 percent zo všetkých minút.

Jeho výnimočná strelecká efektivita a vodcovské schopnosti by v ostro sledovanom derby proti Dortmundu výrazne oklieštili plány trénera Bayernu Thomasa Tuchela.

Poľská rozhodkyňa Karolina Bojar Stefaňská Fotogaléria - 24 fotiek Všetky fotky
Rozhodkyňa, právnička, influencerka, modelka,...
debata chyba
Viac na túto tému: #Harry Kane #FC Bayern