Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Hviezda Slovana má veľký problém. Hrozí jej až 15-mesačné väzenie

Útočník Slovana Bratislava Gerson Rodrigues má opletačky so zákonom. Mal sa dopustiť fyzického násilia voči bývalej priateľke a čaká ho súd.

08.03.2024 17:44
rodrigues Foto:
Gerson Rodrigues v drese Slovana Bratislava.
debata

Rodák z Portugalska, ktorý na medzinárodnej scéne reprezentuje Luxembursko, je obžalovaný z domáceho násilia.

Luxemburská prokuratúra pre neho požaduje 15-mesačný trest vo väzení. Ako informovalo konto LuxembourgFooty na sociálnej sieti X, Rodrigues sa dozvie verdikt na konci marca.

Ako informuje portál RTL Lëtzebuerg, Rodrigues mal napadnúť bývalú priateľku pred dvoma rokmi. Obžaloba požaduje pre futbalistu terapiu na zvládnutie hnevu i vyplatenie odškodného obeti.

Luxembursko o dva týždne čaká barážový zápas proti Gruzínsku, v ktorom oba tímy zabojujú o postup do 2. kola kvalifikácie ME 2024. Víťaz duelu nastúpi proti Grécku alebo Kazachstanu, mužstvo ktoré vyhrá, pocestuje na šampionát do Nemecka.

Rodrigues posilnil Slovan na začiatku februára, v Bratislave hosťuje ako kmeňový hráč Dynama Kyjev. V belasom drese stihol doteraz odohrať 7 zápasov, v ktorých vsietil 5 gólov.

V dnešnom zápase na ihrisku Ružomberka, ktorý sme sledovali naživo, nefiguroval v základe a nebol ani na lavičke. Jeho aktuálna hodnota podľa špecializovaného portálu Transfermarkt je 1,7 milióna eur.

Najlepšie zarábajúci slovenskí futbalisti Fotogaléria - 20 fotiek Všetky fotky
Pozrite si rebríček najlepšie zarábajúcich...
Načítavajú sa športové výsledky...
debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #domáce násilie #obvinenie #Gerson Rodrigues