Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Rozpadne sa FC Liverpool víťazný tím? Klopp končí a Real Madrid sa zameral na oporu zostavy

Po sezóne odíde z anglického FC Liverpool tréner Jürgen Klopp a nasledovať by ho mohlo niekoľko ďalších hviezd. Hovorí sa o Salahovi, van Dijkovi aj Díazovi. A k nim by sa mohol pridať aj obranca Trent Alexander-Arnold, o ktorého sa zaujíma Real Madrid.

23.03.2024 07:30
Trent Alexander-Arnold Foto:
Trent Alexander-Arnold môže v lete vymeniť červenú za bielu a stať sa novou posilou Realu Madrid.
debata

Real Madrid si takmer každé prestupové obdobie privedie veľké meno zo zahraničia. V roku 2010 prišiel z Nemecka Rakúšan David Alaba, o dva roky neskôr stredopoliar Jude Bellingham. V súčasnosti sa biely balet zameral na Alphonsa Daviesa a nakupovať chce aj v Anglicku.

Z Premier League v roku 2022 odišiel obranca Antonio Rüdiger a teraz chce Real Madrid aj pravého ofenzívneho obrancu Trenta Alexandra-Arnolda, ktorý hráva celú profesionálnu kariéru za FC Liverpool. Po odchode trénera Kloppa by sa veľa vecí mohlo zmeniť.

Erling Haaland Čítajte viac Česi vygumovali hviezdneho Haalanda. Kanonier svojimi výrokmi pobúril fanúšikov

Alexander-Arnold má v klub zmluvu až do júna 2025 a taliansky manažér Fabrizio Romano informoval o tom, že Real už monitoruje situáciu okolo anglického reprezentanta, ktorý ešte nikdy neprestúpil.

Pokiaľ by líder španielskej La Ligy o hviezdu Liverpool naozaj stál, tak by ho za poldruha roka mohol mať zadarmo. Anglický tím zatiaľ predaj odmieta, ale je možné, že by v prípade hráčovho záujmu odísť prehodnotil situáciu a chcel na ňom zarobiť.

25-ročný Alexander-Arnold odohral za Liverpool už 302 zápasov a podieľal sa na presne stovke gólov (18+82). S mužstvom dokráčal až k víťazstvám v Lige majstrov, Premier League, majstrovstvách sveta klubov, Anglickom pohári aj Ligovom pohári.

Najlepšie zarábajúce kluby na svete + SLOVAN Fotogaléria - 23 fotiek Všetky fotky
Okrem rebríčka a príjmov najlepšie zarábajúcich...
debata chyba
Viac na túto tému: #Premier League #FC Liverpool #Trent Alexander-Arnold