Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Česi vygumovali hviezdneho Haalanda. Kanonier svojimi výrokmi pobúril fanúšikov

Ešte pred piatkovým prípravným zápasom s Českom (1:2) rozprúdil hviezdny nórsky útočník Erling Haaland vášne u domácich fanúšikov.

22.03.2024 22:01
Erling Haaland Foto:
Erling Haaland sa proti Česku nepresadil.
debata (2)

Útočník Manchestru City sa počas rozhovorov s médiami povedal, že radšej by si teraz obliekol dres klubového tímu ako reprezentačného mužstva.

„Je pekné hrať za národný tím, ale je úplne iné čeliť Arsenalu na budúci víkend ako teraz Česku. Nebudem klamať, je v tom veľký rozdiel. Ale čo mám robiť? V kalendári je veľa zápasov,“ povedal Haaland.

Priznal, že ľudia od neho nemôžu očakávať, že predvedie toľko šprintov a takú bojovnosť v prípravných zápasoch, ako to predvádza v anglickej Premier League.

Slovensko - Island 16 Čítajte viac Calzonov tvrdý odkaz Čavričovi: Kto nechce, nech zostane doma. Bojovať za Slovensko chce gule

Nórski priaznivci jedného z najlepších futbalistov súčasnosti sa jeho výroky odsúdili a kritizovali jeho postoj, podľa ktorého nie je reprezentácia pre neho prioritou. V menšine je čas ľudí, ktorí tvrdia, že bol len úprimný a naplno povie to, čo si mnohí myslia.

Faktom je, že piatkový zápas s Českom a utorňajší proti Slovensku nemá z pohľadu výsledkov či výkonov takmer žiadny význam. Manchester City pritom už o týždeň nastúpia na možno kľúčový zápas sezóny proti Arsenalu.

Skvost východu. Dokončená Košická futbalová aréna Fotogaléria - 29 fotiek Všetky fotky
Košická futbalová aréna má po dokončení...
2 debata chyba
Viac na túto tému: #Erling Haaland