Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Dostane ďalšiu šancu? Verili sme mu, ale sklamal. Weiss s Kmotríkom hovorili o budúcnosti Gersona, hráč chce zostať

Slovan Bratislava si v predstihu zabezpečil obhajobu majstrovského titulu. K šiestemu ligovému triumfu za sebou im stačila aj bezgólová remíza na Tehelnom poli s Dunajskou Stredou.

15.04.2024 07:50 , aktualizované: 08:20
Gerson Rodrigues Foto:
Gerson Rodrigues zahráva neúspešný pokutový kop v pohárovom súboji so Žilinou.
debata (3)

Na pozápasových oslavách sa objavila aj problémová zimná posila z Dinama Kyjev Gerson Rodrigues, ktorý je pre kauzu neskorého príchodu z marcového reprezentačného zrazu stále vyradený z kádra.

Hoci bol zdravý a pred zápasom po dvoch týždňoch individuálnej prípravy opäť trénoval s tímovými kolegami, tréner Vladimír Weiss ho na zápas nenominoval.

Otázka je, či luxemburský futbalista ešte dostane šancu u belasých. On sám vyhlásil, že by v bratislavskom klube rád zostal.

Gerson Rodrigues Čítajte viac Poznáte ho? Kúpil nám vodku s džúsom! Gerson napriek trestu od Weissa lieta v ďalšom maléri

"Som rád, že tím spečatil zisk titulu. Dúfam, že budeme takto pokračovať ďalej. Som rád, že som v Slovane, chcem tu byť a hrať.

Sústredím sa na pokračovanie v klube, dúfa, že sa to podarí. Budem sa rozprávať s vedením a šéfom klubu, ale zatiaľ je všetko dobré," uviedol Rodrigues pre RTVS.

Weiss ale po zápase uviedol, že s najväčšou zimnou posilou nie je spokojný. „Gersonovi sme verili, ale zatiaľ sklamal,“ povedal na pozápasovej tlačovej konferencii.

Aj generálny riaditeľ staronového majstra Ivan Kmotrík ml. naznačil, že Luxemburčan rozhodne nemá isté miesto v klube.

Gerson Rodrigues Čítajte viac Na Slovan nedorazil, doma si zavaril. Politické špičky žiadajú koniec Rodriguesa v reprezentácii

"Sadneme si k tomu s trénermi, všetko sa ukáže v nasledujúcich týždňoch. Teraz máme dosť času na to, aby sme vyselektovali hráčov, s ktorými rátame do budúcna, aj tých, s ktorými nerátame.

Je to na nich, aby zabojovali o svoje miesto. Podľa toho podnikneme ďalšie kroky," kľučkoval okolo horúcej témy.

Zopakoval, že celú vec budú riešiť mimo očí a uší verejnosti. "Nahovorilo sa o tom už veľa. Sú to interné záležitosti a ja nechcem vynášať nič von.

Nebolo by profesionálne ani správne. V klube si to upraceme a verejnosť budeme informovať vtedy, keď to bude správne," povedal novinárom po zisku ligovej trofeje.

Gerson Rodrigues Čítajte viac Poznáte ho? Kúpil nám vodku s džúsom! Gerson napriek trestu od Weissa lieta v ďalšom maléri

Rodrigues prichádzal do Slovana s povesťou talentovaného, ale problémového hráča, ktorý často strieda kluby.

Extravagatný a problémový Luxemburčan s portugalskými koreňmi sa počas reprezentačnej prestávky, z ktorej sa vrátil do Slovana s vyše týždňovým meškaním, zúčastnil procesu a koncom marca si vypočul verdikt súdu v Luxemburgu.

Dostal podmienečný trest odňatia slobody na 18 mesiacov a peňažnú pokutu vo výške 1500 eur. Súd uznal Rodriguesa za vinného z troch násilných činov.

Obvinenia sa týkali domáceho násilia voči jeho bývalej partnerke i dvoch konfliktov na verejnosti.

Skutky sa mali stať v marci 2019, júni a novembri 2022. Okrem 1500 eur musí 28-ročný hráč zaplatiť aj odškodné obetiam, dovedna vyše 3700 eur.

Počas trestu od trénera Weissa sa objavili správy, že si mal užívať nočný život v jednom z bratislavských klubov. Jednému z návštevníkov vraj kúpil vodku s džúsom a Red Bullom.

Gerson Rodrigues, kontroverzný útočník Slovana Fotogaléria - 17 fotiek Všetky fotky
Gerson Rodrigues sa po príchode do Slovana...
3 debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #ŠK Slovan Bratislava #Vladimír Weiss st. #Ivan Kmotrík ml. #Niké liga #Gerson Rodrigues