Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Skvelá správa. Greif má prvé čisté konto v La lige

Slovenský futbalový brankár Dominik Greif si udržal čisté konto v sobotňajšom zápase španielskej La ligy na ihrisku FC Valencia. Tímu RCD Mallorca ním pomohol k remíze 0:0 v zápase 30. kola. Domáci sa dostali k 14 streleckým pokusom, z ktorých 5 smerovalo na Greifa.

30.03.2024 21:12
Dominik Greif Foto:
Dominik Greif.
debata

Jeho krajan Martin Valjent chýbal Mallorce pre zranenie. Mallorca má na konte 31 bodov a po zápase figurovala na 15. mieste so 6-bodovým náskokom na pásmo zostupu.

Pre Greifa to bol tretí štart v najvyššej španielskej súťaži a celkovo prvý v bránke RCD od 27. februára, keď mužstvu pomohol k triumfu nad Realom Sociedad 2:1 po rozstrele v semifinále Copa Del Rey.

Futbalisti CA Osasuna zvíťazili na ihrisku posledného tímu súťaže UD Almeria 3:0. Súpera zaskočili už v úvode zápasu, keď v 9. minúte viedli 2:0 po presných zásahoch Joseho Manuela Arnaiza a Anteho Budimira.

Osasuna zvíťazila po dvoch prehrách a na konte má 39 bodov. Almeria stráca na priečku zaručujúcu zotrvanie v súťaži už 14 bodov.

Adam Štefanec Čítajte viac Kaplána z Turzovky sledoval aj Newcastle United: Hymna Ligy majstrov? Je to vznešená hudba, akoby sa do kostola aj hodila

Hráči FC Sevilla zvíťazili na ihrisku FC Getafe 1:0. Jediný gól zápasu strelil už v 5. minúte obranca Sergio Ramos. Ten istý hráč bol v závere prvého polčasu blízko aj k druhému presnému zásahu, no ten VAR neuznal pre ofsajd.

Hráči Getafe nenadviazali na víťazstvo nad Gironou v predchádzajúcom kole (1:0) a na konte majú na 10. mieste tabuľky 38 bodov. Sevilla si polepšila a s 31 bodmi je na 14. priečke.

FC Getafe – FC Sevilla 0:1 (0:1)
Gól: 5. Ramos

UD Almería – CA Osasuna 0:3 (0:2)
Góly: 2. Arnaiz, 9. Budimir, 61. Muňoz

FC Valencia – RCD Mallorca 0:0
D. Greif (RCD) odchytal celý zápas

Načítavajú sa športové výsledky...
debata chyba
Viac na túto tému: #Dominik Greif #RCD Mallorca