Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Angličania sa buchli po peňaženke. Za ubytovanie na ME dajú takmer milión libier

Futbalové majstrovstvá Európy sa nezadržateľne blížia a tímy, ktoré si vybojovali účasť, ladia tie najmenšie detaily.

30.03.2024 12:24
829750553 Foto:
Spa & GolfResort Weimarer Land. Tu budú bývať Angličania.
debata

Napríklad ubytovanie.

Angličania zvolili prestížny komplex Weimarer Land Spa & Golf Resort, ktorý sa nachádza neďaleko Erfurtu. Za prenájom celého hotela, ktorý má 94 izieb, golfové ihrisko, kúpele alebo robot na upratovanie riadu, vraj zaplatili 800 tisíc libier.

Luxus, kam sa pozrieš. Tak vyzerá päťhviezdičkový rezort, v ktorom budú Angličania bývať počas európskeho šampionátu. Komplex sa nachádza neďaleko Erfurtu a disponuje 94 izbami a množstvom prepychu.

Nechýbajú golfové ihrisko, rozsiahle kúpele s niekoľkými bazénmi, sauna, posilňovňa alebo špeciálny robot, ktorý zbiera riad. Vedenie anglického futbalu za prenájom celého komplexu podľa The Sun zaplatilo 800-tisíc libier.

Adam Štefanec Čítajte viac Kaplána z Turzovky sledoval aj Newcastle United: Hymna Ligy majstrov? Je to vznešená hudba, akoby sa do kostola aj hodila

Čo sa týka stravovania, ponúka hotel na raňajky lososa, bio kváskový chlieb a vajíčka, čerstvý pomarančový džús alebo med miestnej výroby.

Pri večerách sa však budú Angličania spoliehať na vlastných kuchárov, aby pre hráčov bola zaručená dokonalá športová výživa. K dispozícii ale bude aj à la carte menu od michelinských kuchárov Dannyho Schwaba a Marcella Fabbriho.

Hotel je situovaný 354 kilometrov od Gelsenkirchenu, kde odohrá Albion 16. júna svoj zápas proti Srbsku. Ďalšie stretnutia majú Angličania na programe vo Frankfurte a Kolíne, ktoré sú asi 273 a 386 kilometrov od ich ubytovania.

Euro je na programe v Nemecku od 14. júna do 14. júla.

Talianska rozhodkyňa Diana Di Meová Fotogaléria - 25 fotiek Všetky fotky
Talianska rozhodkyňa Diana Di Meová má odvahy...
debata chyba
Viac na túto tému: #majstrovstvá Európy vo futbale 2024