Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Aj Ronaldo vie, že nečelí trpaslíkovi. Superhviezda zložila Slovákom veľkú poklonu

Už len niekoľko hodín zostáva do príletu jedného z najlepších futbalistov histórie na Slovensko. Portugalská reprezentácia na čele s hviezdnym kapitánom Cristianom Ronaldom by mala pristáť v Bratislave vo štvrtok okolo 15.00.

07.09.2023 09:56
Cristiano Ronaldo Foto:
Cristiano Ronaldo na tlačovej konferencii v Portugalsku pred zápasom so Slovenskom.
debata

Z príletu najsilnejšieho súpera Slovákov v kvalifikácii majstrovstiev Európy 2024 vám prinesieme videoprenos, podvečer budete môcť prostredníctvom našich kanálov sledovať naživo aj tréning Portugalčanov na Tehelnom poli.

Chýbať na ňom nebude samozrejme ani Ronaldo, ktorý nastúpi v Bratislave už na svoj 201. reprezentačný zápas, čím vylepší svoj vlastný svetový rekord.

Video

Niekdajší hráč Realu Madrid či Manchestru United a v súčasnosti opora Al-Nasr sa so spoluhráčmi z národného tímu pripravuje na súboj s partiou Francesca Calzonu už niekoľko dní na domácej pôde.

V stredu sa posadil aj pred portugalských novinárov, ktorým odpovedal na viacero otázok. Samozrejme, aj o najbližšom súperovi.

Inokedy veľmi sebavedomý útočník bol tentoraz opatrný. Aj keď v jeho slovníku sa viackrát objavil termín – víťazstvo.

Cristiano Ronaldo a jeho začiatky Fotogaléria - 78 fotiek Všetky fotky
Cristiano Ronaldo a jeho detská tvár. Pozrite...

„Najbližšie dva zápasy chceme jednoznačne vyhrať. Uvedomujeme si totiž, že postup máme na dosah,“ rozhovoril sa Ronaldo.

Po tom, ako odohrá súboj v Bratislave, sa vráti s reprezentáciou do vlasti, kde privíta Luxembursko.

„Ak týchto dvoch súperov zdoláme, sme prakticky kvalifikovaní. Mužstvo je v poriadku, na stretnutia sa tešíme,“ uviedol 38-ročný supertrelec.

Aj on si však uvedomuje, že pred vypredaným hľadiskom Tehelného poľa ho nečaká ľahká úloha, čo sám priznal.

„Samozrejme, zápasy vonku sú vždy náročnejšie. Navyše, Slováci majú dobrý tím, čaká nás proti nim náročný duel,“ ocenil kvality domáceho výberu.

Slovensko, Portugalsko Čítajte viac V Bratislave bol aj Leonidas, čo vymyslel nožničky. Keď svoju partiu priviezol na Tehelné pole Platini, pozeral sa aj Havel

Portugalčania prichádzajú na priamy súboj o prvé miesto v tabuľke v pozícii jednoznačného favorita. Napokon, v doterajšom priebehu kvalifikácie vyhrali všetky štyri zápasy, neinkasovali gól a štrnásť ich súperom nastrieľali.

Pred Slovákmi, ktorí zaváhali hneď v úvode bojov o miestenku do Nemecka s Luxemburskom (0:0), majú dvojbodový náskok.

Postup na záverečný turnaj si zabezpečia dva najlepšie tímy zo skupiny, v ktorej hrajú ešte Bosna a Hercegovina a Island.

Šláger na Tehelnom poli má úvodný výkop v piatok o 20.45. V pondelok sa na rovnakom mieste predstaví Lichtenštajnsko.

Z oboch stretnutí vám prinesieme online prenos.

Načítavajú sa športové výsledky...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Tehelné pole #Cristiano Ronaldo #slovenskí futbalisti #portugalskí futbalisti #kvalifikácie ME 2024 vo futbale