Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Weiss: Chcel som viac ľudí a menšie vstupné

Sobotňajší duel 3. skupiny európskej časti kvalifikácie MS 2010 Slovensko - San Maríno (7:0) sledovalo podľa slov hlásateľa na bratislavskom Tehelnom poli 6652 divákov. Tréner Vladimír Weiss chcel viac, napokon však bol rád, že ich nebolo ešte menej.

07.06.2009 08:47
Vladimír Weiss Foto:
Vladimír Weiss.
debata

„Ďakujem ľuďom, ktorí prišli dnes na štadión. Boli veľmi slušní, povzbudzovali. Chcel som proti San Marínu 15-tisíc fanúšikov, v matematike som však nikdy nejako nevynikal. Vzhľadom na situáciu, ktorá tomu predchádzala, sa však musíme zamyslieť aj nad vstupným,“ uviedol na večernej pozápasovej tlačovej konferencii Weiss. 

„Chcem som viac ľudí, menšie vstupné, ale to je otázka do budúcnosti. Musíme to celé premyslieť. Uvidíme, čo bude v septembrovom dôležitom domácom kvalifikačnom dueli s Českom. Samozrejme, že vtedy čakáme plný štadión a dobrú divácku kulisu,“ dodal.

Ako je známe, vstupenky na sobotňajší bratislavský duel so San Marínom stáli 10 eur (za bránkami), 20 eur (nekryté tribúny), 35 eur (kryté tribúny) i 90 eur (business – spolu s občerstvením). V predaji boli aj zľavnené lístky do sektoru za bránkou (50-percentná zľava z 10 eur na päť eur tam platila okrem mládeže do 18 rokov aj pre študentov VŠ po predložení indexu alebo ISIC karty), železničná spoločnosť SR ponúkala zľavu na spiatočný lístok vo výške 25 percent aj všetkým mimobratislavským návštevníkom sobotňajšieho kvalifikačného súboja, ktorí sa museli preukázať vstupenkou na spomenutý zápas.

debata chyba