Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Má byty v Dubaji. Magnát Hašek vyzerá ako tajtrlík, ale keď prehovorí...

Skvelý tréner i šikovný biznismen. Ivan Hašek je kandidátom číslo jeden na uvoľnenú stoličku slovenského reprezentačného trénera.

19.06.2022 06:00
Ivan Hašek Foto:
Ivan Hašek v pozícii trénera Libanonu.
debata (10)

Päťdesiatosemročný Hašek v minulosti trénoval Spartu Praha či Racing Štrasburg a AS Saint-Étienne vo francúzskej Ligue 1.

Navyše, v bohatej viac ako dvadsaťročnej kariére viedol aj tri reprezentácie – Gabonu, Česka a momentálne je stále trénerom Libanonu.

„Slováci sa ma na neho už pýtali. Zaujímalo ich, či má autoritu. Hovoril som im, že síce vyzerá ako tajtrlík, ale keď prehovorí, je to sakra cítiť,“ povedal pre expres.cz Ladislav Vízek.

Dlhoročný priateľ Hašeka a niekdajší vynikajúci československý futbalista pripomenul, že Hašek je úspešný aj na realitnom trhu. Vlastní niekoľko nehnuteľností, vrátane bytov v Dubaji.

Video

"Zaujímal sa o to už počas kariéry. Je veľmi šikovný. Je to vlastné realitný magnát. Má svoju kanceláriu i niekoľko bytov v Dubaji.

Keď som sa tam ženil, ako svadobný dar mi požičal byť na týždeň zadarmo. Veľmi mu to prajem. Skvele sa stará o celú rodinu.

Chlapcom postavil domy v Česku a sám má krásny dom neďaleko za Prahou. Som rád, že je úspešný aj na tomto poli," doplnil Vízek.

Najdrahší futbalisti sveta Fotogaléria - 23 fotiek Všetky fotky
20. João Félix (Port./Atlético Madrid): 90,8...

© Autorské práva vyhradené

10 debata chyba
Viac na túto tému: #Ivan Hašek