Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Slovan zrejme SFZ narušil plány. Kto povedie reprezentáciu?

Prezident Slovenského futbalového zväzu (SFZ) Ján Kováčik oznámi meno reprezentačného trénera do 31. januára 2022.

30.12.2021 15:05
SR Slovinsko Futbal MS2021 Kvalifikácia H... Foto: ,
Slovenskí futbalisti. Kto ich povedie v novom roku?
debata (7)

Platnosť zmluvy doterajšieho kouča Štefana Tarkoviča vyprší 31. decembra 2021.

Kováčik s viceprezidentom SFZ pre štátne reprezentácie Karolom Belaníkom dostali v decembri od výkonného výboru mandát, aby do konca roka navrhli meno nového trénera reprezentácie.

Horúcim kandidátom na tento post bol Vladimír Weiss st., ktorý však podľa stredajšieho stanoviska ŠK Slovan Bratislava zostane na svojej doterajšej pozícii.

vladimír weiss Čítajte viac Koniec ságy? Slovan informoval, že Weiss zostáva

Generálny riaditeľ klubu Ivan Kmotrík ml. vylúčil aj možnosť, že by kormidelník „belasých“ pôsobil naraz na klubovej i reprezentačnej úrovni.

„Vzhľadom na vývoj situácie pri obsadení postu trénera reprezentácie prezident SFZ Ján Kováčik oznámi verejnosti meno trénera, ktorého schváli výkonný výbor, do 31. januára 2022,“ uvádza sa vo štvrtkovom stanovisku na oficiálnej webstránke SFZ.

Národné mužstvo čakajú na jar dva prípravné zápasy – 25. marca nastúpi v Osle proti Nórsku a o štyri dni neskôr v španielskej Murcii proti Fínsku. V júni a septembri absolvuje ďalší ročník Ligy národov.

7 debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Vladimír Weiss st. #Slovenský futbalový zväz #Ján Kováčik #slovenskí futbalisti #Ivan Kmotrík ml.