Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Kľúčové zápasy bez opory. Slovákom nepomôže Weiss

Tréner slovenskej futbalovej reprezentácie Štefan Tarkovič sa musí v zápasoch kvalifikácie MS 2022 zaobísť bez hráča, ktorého v predošlých troch súbojoch o Katar zaradil do základnej zostavy. Chýbať mu bude Vladimír Weiss.

27.09.2021 08:33
Vladimír Weiss Foto: ,
Vladimír Weiss.
debata (11)

Ofenzívne eso bratislavského Slovana si odnieslo z posledného zápasu s Cyprom (2:0) zranenie, ktoré je napokon vážnejšieho charakteru.

„Sonografické vyšetrenie bolo negatívne, nič sa na ňom nenašlo. Napriek tomu som sa necítil najlepšie,“ rozhovoril sa Weiss pre šport.sk.

„Môj stav sa nelepšil, takže po piatich dňoch som bol na magnetickej rezonancii. Našli mi tam trhlinu medzi prvým a druhým stupňom, čo znamená za normálnych okolností štyri až šesťtýždňovú nútenú prestávku,“ objasnil 31-ročný futbalista závažnosť zranenia.

Znamená to, že na trávniky sa vráti najskôr v polovici októbra. Teda až po zápasoch Slovákov na pôde Ruska a Chorvátska.

Weiss zároveň nebude k dispozícii svojmu otcovi – trénerovi Slovana Vladimírovi Weissovi st. Na slovenského šampióna čaká vo štvrtok druhý zápas v Konferenčnej lige, predstaví sa na trávniku PAOK Solún.

© Autorské práva vyhradené

11 debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Vladimír Weiss ml. #slovenskí futbalisti #kvalifikácia MS vo futbale 2022