Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Hamšík príde na zraz. Na jeho zranenie sa pozrú reprezentační lekári

Zraneného kapitána slovenskej futbalovej reprezentácie Mareka Hamšíka mrzí, že sa nepredstaví v marcových kvalifikačných dueloch MS 2022. Znemožnilo to jeho zranenie lýtka.

18.03.2021 13:57
Marek Hamšík Foto: ,
MAREK HAMŠÍK (futbal): kapitán a významná osobnosť reprezentácie, rekordér v počte štartov.
debata

Hamšík prestúpil z čínskeho Ta-lianu do švédskeho IFK Göteborg, aby zvýšil pred nadchádzajúcimi majstrovstvami Európy svoje zápasové zaťaženie, no minulý týždeň v piatok pocítil na tréningu bolesť.

„Veľmi som sa tešil na zraz a zápasy Slovenska. Vyšetrenia však ukázali problémy so soleusom v lýtku. Bolo jasné, že na určitý čas môžem zabudnúť na klasické tréningy a tým pádom na zápasy,“ prezradil Hamšík na svojej internetovej stránke.

Dlhoročná opora národného tímu sa napriek zraneniu na reprezentačný zraz do Senca dostaví. "Naši lekári sa pozrú na moju nohu a potom pôjdem späť do Švédska.

Najdrahší slovenskí futbalisti Fotogaléria - 5 fotiek Všetky fotky
5. Marek Rodák (FC Fulham) - 6 miliónov eur

V rehabilitácií budem pokračovať v klube. Predbežne budem mimo ešte tri týždne. Verím, že v 1. kole švédskej ligy budem k dispozícií.

Desiateho apríla nastúpime v Örebro. Chalanom budem držať palce. Verím, že v troch zápasoch získajú čo najviac bodov," povzbudil spoluhráčov Hamšík.

Slovensko vstúpi do kvalifikácie v stredu 24. marca o 20.45 SEČ duelom v Nikózii proti domácemu Cypru (Štadión GSP). Následne odohrá na trnavskom Štadióne Antona Malatinského zápasy s Maltou (sobota 27. marca, 20.45) a Ruskom (utorok 30. marca, 20.45).

debata chyba
Viac na túto tému: #Marek Hamšík