Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Rusnák sa prechádzal, Gyömbér je výsmech. Na Tarkoviča sa valí kritika

Po poslednom zraze slovenských futbalistov v roku 2020 panuje v tábore reprezentácie pozitívna nálada. Problémov je však viac ako pozitív. A na niektoré z nich tvrdo poukázal agent stopéra Martina Valjenta.

20.11.2020 09:34
Slovensko - Írsko Foto: ,
Na snímke sprava John Egan (Írsko) a Albert Rusnák (Slovensko).
debata (62)

"Odohráš 3185 minút v španielskej La Lige, viac ako Messi, Ramos či Suarez. V tejto sezóne máš 11 zápasov len s dvomi inkasovanými gólmi v La Liga 2, v tabuľke si na druhom mieste. V semifinále kvalifikácie odohráš 120 minút bez inkasovaného gólu.

A v slovenskej reprezentácii teraz nie si ani prvý, ani druhý, ani tretí a ani štvrtý stopér v poradí. A možno ani piaty, lebo určite ešte budú prehovárať Martina Škrtela, aby sa vrátil," napísal agent Martina Valjenta Andrej Augustin na facebooku.

Riaditeľ AA Sports Management a hráčsky agent SEG Football poukázal na fakt, že nový tréner reprezentácie Štefan Tarkovič v troch stretnutiach neposlal stopéra Mallorky Valjenta na ihrisko ani raz.

Augustin pripomenul, že v tom čase odohral druholigista ďalšie dve stretnutia, ale klub ho aj napriek tomu uvoľnil pre potreby národného mužstva.

„V klube je uznávaný a milovaný, v reprezentácii spochybňovaný a prehliadaný,“ dodal na adresu svojho klienta.

Vzápätí sa pustil aj do kritiky Valjentových spoluhráčov. Servítku pred ústa si nedal pri Albertovi Rusnákovi.

"Nuž, niekomu nestačí hrať ani La Ligu na najvyššej úrovni a niekto sa môže prechádzať šesť zápasov napríklad na pravom krídle a hrá stále.

Tak keď toto chceme, tak potom celému tomuto zhnitému Slovensku gratulujem. Čo Rusnák dáva reprezentácii?" pýtal sa Augustin.

Výkon krídelníka Realu Salt Lake sa nepozdával ani slovenskému hokejistovi Tomášovi Záborskému. Ten v komentároch okrem Rusnáka „zotrel“ aj Norberta Gyömbéra.

Tomáš Záborský reprezentoval Slovensko... Foto: SITA, Jozef Jakubčo
Tomáš Záborský Tomáš Záborský reprezentoval Slovensko naposledy na olympiáde 2014 v Soči.

Stopér druholigovej talianskej Salernitany alternoval za Ľubomíra Šatku po boku Milana Škriniara v súboji proti Česku (0:2).

„Nedokážem absolútne pochopiť, čo robí v reprezentácii Gyömbér. Ten chlapec je výsmech futbalu, katastrofálny hráč. Za mňa nepatrí do reprezentácie ani (Róbert) Mak. Strašný podpriemer,“ komentoval Augustinov príspevok Záborský.

Agentovi sa nepozdávala ani nominácia Tomáša Suslova. Osemnásťročný mladík z Groningenu sa vďaka štartu proti Česku stal najmladším Slovákom, ktorý nastúpil za reprezentačné áčko.

Severné Írsko - Slovensko Fotogaléria - 16 fotiek Všetky fotky
Nástup na súboj Severné Írsko - Slovensko.

"Prečo Suslov namiesto toho, aby odohral dva plné zápasy za dvadsaťjednotku sedel takmer tri zápasy na lavičke áčka a dostal nezmyselný debut proti tak silnému súperovi v prehratom zápase?

A ktorá je tá ďalšia generácia po Hamšíkovi, Hubočanovi a Kuckovi? Ja žiadnu adekvátnu a pripravenú naskočiť nevidím," dodal.

© Autorské práva vyhradené

62 debata chyba
Viac na túto tému: #Tomáš Záborský #Norbert Gyömbér #Štefan Tarkovič #Martin Valjent