Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Škriniar prehovoril o pozícii v Interi. Má zajačie úmysly?

Ako sme informovali v utorok, tréner slovenskej futbalovej reprezentácie Pavel Hapal bude musieť v nadchádzajúcom dvojzápase Ligy národov zaimprovizovať pri skladaní defenzívnej formácie.

01.09.2020 20:53
Antonio Conte, Milan Škriniar Foto: ,
Tréner Interu Antonio Conte po postupe do finále Európskej ligy. V pozadí Milan Škriniar, ktorý do zápasu proti Šachtaru nezasiahol.
debata (1)

Slováci odštartujú účinkovanie v 2. skupine B-divízie LN 4. septembra v Bratislave proti Čechom. O tri dni neskôr nastúpia na pôde Izraela, no hrozí im, že do Netanye nepocestujú viacerí hráči.

Izrael patrí v súvislosti s koronavírusovou pandémiou medzi rizikové krajiny.

Stopér Milan Škriniar z Interu Miláno však ráta s oboma duelmi.

"Pripravujem sa na oba zápasy, nevidím v tom nejaký problém. Je to v štádiu riešenia všetko s klubmi, uvidíme, ako to bude.

Je to špecifická situácia pre všetkých, nielen čo sa týka futbalu, ale pre celý svet. Verím, že sa to bude zlepšovať."

Škriniar v závere predchádzajúcej sezóny stratil miesto v základnej zostave talianskeho klubu, ktorý to dotiahol do finále Európskej ligy.

Sevilla šiestykrát ovládla Európsku ligu Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
Fanúšikovia Interu pri štadióne v Kolíne.

"Bol som zvyknutý, že som hrával pravidelne všetky zápasy. Potom začal tréner meniť zostavu, keďže sme hrali každý tretí deň. Chalanom sa možno darilo viac, vyhrávali sme a nedostávali sme góly, tréner nemenil zostavu až do posledného zápasu Európskej ligy.

Samozrejme, mrzelo ma, že som nehral, ale dôležité bolo, aby mal klub dobré výsledky," zdôraznil Škriniar, ktorý napriek tomu nemá zajačie úmysly:

"Ešte mám tri roky platnú zmluvu s Interom. V Interi sa nevyjadrili, že by ma nechceli, tréner ma stále chce tam. Je normálne, že má k dispozícii 30 hráčov a musí si vybrať 11, ktorých pošle do zápasu.

Určite to nerobí, aby niekomu poškodil, ale aby mužstvo vyhrávalo. Nemám dôvod odchádzať z Interu, stále som trénoval naplno, čiže nemám dôvod ani ja, ani oni ma odstavovať preč. Stále som hráč Interu ako doteraz."

Kariéra Milana Škriniara Fotogaléria - 16 fotiek Všetky fotky
Marec 2013: Spoznávate ich? Stopér Zlatých...
1 debata chyba
Viac na túto tému: #Milan Škriniar #slovenskí futbalisti #českí futbalisti