Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Predaj vstupeniek na Írov zlyhal. SFZ oznámil, kedy ho obnoví

Vo štvrtok popoludní Slovenský futbalový zväz (SFZ) obnoví predaj vstupeniek na marcový domáci duel slovenskej mužskej reprezentácie proti výberu Írska v semifinále baráže B-divízie Ligy národov o postup na majstrovstvá Európy 2020. Stať sa tak má o 15.00 h.

27.02.2020 13:32
Róbert Boženík, Foto: ,
Skóre stretnutia v Trnave otvoril žilinský útočník Róbert Boženík (vľavo).
debata

„Touto cestou sa ešte raz ospravedlňujeme všetkým fanúšikom za vzniknutú technickú chybu,“ informuje SFZ.

Predaj lístkov sa začal v stredu o 11.00 h, no už o 39 minút neskôr SFZ informoval o technickej chybe predajcu – spoločnosti Ticketmedia – a snahe o jej odstránení. O 14.36 h už zväz informoval o úplnom pozastavení predaja.

Súboj proti Írom odohrajú Slováci vo štvrtok 26. marca 2020 na bratislavskom Tehelnom poli. Úspešnejší z bratislavského súboja Slovensko – Írsko si o päť dní neskôr zmeria sily s víťazom duelu Bosna a Hercegovina – Severné Írsko, Slováci alebo Íri budú hrať na základe žrebu vonku. Víťaz finále sa kvalifikuje na Euro 2020.

Zväz vo štvrtok pridal aj informácie o tom, že pri všetkých nezrealizovaných nákupoch zo stredy príde k vráteniu zaplatenej finančnej čiastky. „Všetky zakúpené vstupenky, ktoré kupujúci dostal na svoj mail v PDF formáte, zostávajú v platnosti,“ oznámil SFZ a doplnil, že za vstupenky, ktoré kupujúci nekúpil na oficiálnom portáli, zväz nezodpovedá.

debata chyba