Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Tragédia. Zomrel mladý reprezentant, vypadol zo siedmeho poschodia

V sobotu predpoludním vyhasol život slovenského futbalového reprezentanta do 18 rokov Adriána Sivoňa.

23.11.2019 22:19
debata (51)

Ako informuje oficiálny web Slovenského futbalového zväzu (SFZ), pádom zo siedmeho poschodia si privodil vážne zranenie priamo ohrozujúce jeho život a napriek veľkému úsiliu lekárov skonal v Ústrednej vojenskej nemocnici SNP v Ružomberku.

Mladý obranca z tímu MFK Ružomberok bol v októbri súčasťou tímu SR „18“ v dvoch prípravných dueloch v Rumunsku proti domácim rovesníkom. Stretnutie dorasteneckej ligy Ružomberok – Senica bolo pre tragédiu odložili.

"Veľmi ťažko sa mi hľadajú slová. Zasiahlo ma to tak bolestivo, že ešte sám neviem, ako sa k tej správe postaviť. Naposledy sme boli spolu pri zraze a následnom dvojzápase v Rumunsku, bol to normálny mladý chalan, talentovaný futbalista. Na najbližší výjazd do Čiernej Hory bol medzi náhradníkmi, dohodli sme sa tak s jeho materským klubom. Rátal som s ním opäť na jar pre náš národný tím,“ cituje trénera reprezentačnej osemnástky Stanislava Maceka portál futbalsfz.sk.

Podľa portálu cas.sk mal mladík po páde prerazenú panvu a prepichnuté pľúca, po príchode záchranárov bol pri vedomí. Polícia potvrdila, že na mieste tragédie nezistila cudzie zavinenie.

„V súvislosti s touto udalosťou sme vykonali preverovanie, počas ktorého nebolo zistené protiprávne konanie, ani zavinenie cudzou osobou. Z uvedeného dôvodu prípad nerealizujeme,“ cituje cas.sk hovorcu žilinských policajtov Radka Moravčíka.

51 debata chyba
Viac na túto tému: #slovenskí futbalisti do 18 rokov #Adrián Sivoň