Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Črtá sa hanba. Ukázal fyzioterapeut Maďarom holý zadok?

Zápas medzi Maďarskom a Slovenskom bol plný emócií. Doteraz sme si však mysleli, že Slováci zvládli napätie v Budapešti s nadhľadom. Teraz sa však zdá, že to tak nebolo.

12.09.2019 09:16
Marián Drinka Foto:
Fotografia, na ktorej si Marián Drinka drží nohavice. Niekoľko maďarských svedkov tvrdí, že slovenský fyzioterapeut im ukázal holý zadok.
debata (70)

Podľa portálu parameter.sk, ktorý je určený pre Maďarov žijúcich na Slovensku, to slovenský fyzioterapeut Marián Drinka po zápase poriadne prehnal. Záber, ktorý uverejnil portál, ho síce neusvedčuje, ale rozhodne niečo naznačuje. Múdrejší budeme až po tom, ako sa na verejnosť dostanú zábery z kamier umiestnených v Groupama aréne.

Drinka si na fotografii drží nohavice a sektoru hosťujúcich fanúšikov, kde boli aj ultras DAC Dunajská Streda, je otočený chrbtom. Portál uvádza, že fotografiu získal od jedného zo svojich čitateľov a že Drinka si podľa očitých svedkov nohavice napokon stiahol.

Parameter.sk kontaktoval v tejto súvislosti aj Slovenský futbalový zväz. Jeho hovorkyňa Monika Jurigová uviedla, že zväz bude inkriminovaný moment riešiť.

Situácia je pre SFZ o to nepríjemnejšia, že jeho vedenie sa chcelo na svojho maďarského partnera obrátiť v súvislosti s mohutným piskotom počas maďarskej hymny.

70 debata chyba
Viac na túto tému: #slovenskí futbalisti #maďarskí futbalisti