Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Je už za hranicou, že si rozhodcovia nevšimnú metrový ofsajd, hneval sa Rossi

Maďarskí futbalisti chceli získať v kvalifikácii ME 2020 najviac body z dvoch zápasov so Slovenskom, no nakoniec z nich vyšli naprázdno.

10.09.2019 07:41
Marco Rossi Foto: ,
Tréner Maďarska Marco Rossi.
debata (20)

Ich tréner Marco Rossi sa po prehre 1:2 v Budapešti cíti byť ukrivdený rozhodcami, ktorí podľa jeho slov opäť poškodili jeho tím, píše Nemzeti Sport.

Temperamentný kouč bol krátko po záverečnom hvizde poriadne rozladený a museli ho upokojovať aj jeho zverenci. Kapitán Balázs Dzsudzsák Talianovi pri spŕške slov zakryl rukou ústa. Na tlačovej konferencii bol už pokojnejší.

„Moji hráči si zaslúžia pochvalu. Hrali sme tak dobre ako Slováci, akurát sme narozdiel od nich nevyužili šance,“ začal hodnotenie a pokračoval kritickejšie na adresu arbitrov.

„Nešlo o prvý zápas, v ktorom sme doplatili na chyby rozhodcov. Je za hranicou, že si nevšimnú metrový ofsajd, ale nie je to len chyba hlavného arbitra, ale jeho asistentov,“ narážal na otvárací gól Róberta Maka, ktorý zaváňal ofsajdom Róberta Boženíka.

„Na druhej strane nás zdolal skvelý tím, Slováci majú veľmi dobrých hráčov. Tým mojim som preto povedal, že urobili všetko, čo bolo v ich silách a ihrisko opustili so vztýčenými hlavami,“ dodal Rossi, ktorý nestráca optimizmus.

Slováci dobyli Budapešť Fotogaléria - 26 fotiek Všetky fotky
Sektor hostí v Budapešti bol slovenský len...

„Žiaľ, prehrali sme dva zápasy, ktoré sme chceli najviac vyhrať. Ale máme ich ešte pred sebou veľa. Chorvátov sme zaskočili doma, musíme sa o to postarať aj v Splite a taktiež vo Walese. Musíme veriť, že futbalový boh nám to vynahradí, ešte nič nie je stratené,“ uzavrel.

© Autorské práva vyhradené

20 debata chyba
Viac na túto tému: #Marco Rossi #slovenskí futbalisti #maďarskí futbalisti