Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Kmotrík o Weissovi: Vlado mal dostať šancu. O rok ho budeme mať v Slovane

Ku koncu Vladimíra Weissa v reprezentácii sa už vyjadril kde kto. Najnovšie aj mecenáš Slovana Bratislava Ivan Kmotrík st.

24.11.2018 08:38
Ivan Kmotrík Foto: ,
Ivan Kmotrík.
debata (21)

Rodina Kmotríkovcov mala k Weissovcom odjakživa blízko. Majiteľ Grafobalu dal v Artmedii Petržalka priestor na trénerskej lavičke Vladimírovi Weissovi, neskôr si ho vzal aj na Pasienky.

Po tom, ako Weiss junior vyhlásil, že pod koučom Pavlom Hapalom v národnom tíme skončil, sa ho slovenský milionár zastal.

„Mne veľmi neprináleží hodnotiť reprezentačný rozruch okolo Vlada, ale myslím si, že šancu mal určite dostať,“ zamyslel sa pre denník Plus Jeden Deň.

Napriek tomu ho rozhodnutie 29-ročného hráča vôbec neprekvapilo. „To, že chce skončiť nie je pre mňa až takým prekvapením. Má pomaly dvadsaťdeväť rokov, v reprezentácii sa už do nejakého veľkoklubu nepredá. Má dobrú zmluvu u Arabov a nepotrebuje sa niekde zrážať a riskovať zranenie. A ani tie peniaze v reprezentácii mu veľmi nepomôžu,“ prezradil.

To najzaujímavejšie však prišlo na záver. Mecenáš Slovana prezradil, aký má plán so šikovným futbalistom. „Za rok, za dva príde k nám,“ dodal.

21 debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Vladimír Weiss ml. #Ivan Kmotrík