Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

NÁZOR: Weissov útek z boja

Vladimír Weiss opustil v zápase s Českom lavičku a možno definitívne odišiel aj z národného tímu.

21.11.2018 21:28
Vladimír Weiss Foto: ,
Vladimír Weiss.
debata (13)

Rozdiel medzi týmito dvoma odchodmi je jasný: kým v druhom prípade je to vec jeho rozhodnutia, lebo reprezentovať nie je povinnosť, ale výsada najlepších, zdúchnuť bez slova ako gáfor v čase stretnutia, je neakceptovateľné. Aj keď po poslednom Hapalovom striedaní bolo isté, že Weiss si v zápase už do lopty nekopne.

Viac ako dva roky chýbal v tíme Stoch, najskôr ho vyrazil tréner Kozák a vzápätí aj hráč vyhlásil, že už nemá záujem pod ním hrávať. Teraz možno vypadne jeho futbalová dvojička. Obaja majú veľký talent a potenciál, ktorý mohli využiť ešte viac, ale postarali sa aj o celý rad disciplinárnych úletov, ktoré negatívne ovplyvňovali ich kariéry.

Slováci v Edene prepadli. Hapal mohol postaviť Weissa a možno by urobil aj dobre. Lenže či sa hráč v zostave objaví alebo nie, je len trénerovo právo i zodpovednosť.

Ronaldo si dal po vzájomnej dohode s koučom reprezentácie pauzu a Portugalsko aj bez svojho geniálneho kapitána vyhralo skupinu Ligy národov a zahrá si vo Final Four.

Francúzi sa už dávnejšie zbavili Benzemu, ktorý sa nevedel vpratať do kože. Neodmysliteľná opora Realu Madrid skončila v Les Bleus v najlepšom futbalovom veku. Tréner Deschamps za to, že najlepšieho útočníka nepovoláva, schytal aj dosť kritiky. Ale v lete sa aj bez neho stali majstrami sveta…

Slovensko potrebuje každého šikovného futbalistu. Ale hralo bez Stocha a bude aj bez Weissa. Tím sa zíde až o niekoľko mesiacov. V zime môžu horúce hlavy vychladnúť. Ak by sa však v najbližšej nominácii Weiss objavil, najskôr musí nielen Hapalovi vysvetliť, čo znamenal jeho svojvoľný útek z boja.

Video

© Autorské práva vyhradené

13 debata chyba
Viac na túto tému: #Vladimír Weiss ml. #slovenskí futbalisti