Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Nastal čas na zmenu kapitána? Hapal bude telefonovať so Škrtelom

Ján Kozák tvrdí, že ho už dvakrát prehovoril, aby v národnom tíme SR pokračoval.

24.10.2018 07:31
hamšík škrtel Foto:
Marek Hamšík a Martin Škrtel pózujú pred svojimi dresmi vystavenými v Sieni slávy slovenského futbalu (SSSF).
debata

Kapitán slovenskej futbalovej reprezentácie Martin Škrtel nastúpil v derby s Českom na jubilejný 100. zápas v reprezentačnom drese. Teraz fanúšikov zaujíma, či bude hrať aj pod vedením nového kouča Pavla Hapala.

„Som hrdý na to, že som odohral toľko stretnutí v reprezentácii. Stý zápas je pekná méta a určite si tento moment najmä v budúcnosti ešte viac uvedomím. Teraz však prevláda smútok, pocit sklamania. Chceli sme nad Českom vyhrať, to sa nám nepodarilo,“ vravel Škrtel po súboji s Českom.

Po odstúpení Kozáka zasadol na reprezentačnú lavičku Čech Pavel Hapal. Čaká ho neľahká úloha stmeliť tím do opäť fungujúceho celku. Pomôže mu s tým aj Škrtel?

„Väčšinu hráčov poznám z pôsobenia vo výbere do 21 rokov. Teším sa na nich, teším sa aj na tých skúsenejších, ktorých nepoznám až tak dobre,“ uviedol Hapal pre RTVS a pokračoval:

„Najskôr musí prebehnúť telefonický kontakt, vycestujeme za nimi a pozhovárame sa. Verím, že sa rýchlo zladíme.“

Bývalý reprezentant a v súčastnosti televízny expert Marián Zeman si myslí, že Hapal skúsených hráčov ako Škrtel či Marek Hamšík potrebuje.

„On ich potrebuje, najmä na začiatok. Ťažké by to mal len čisto s novou generáciou. Myslím, že nový tréner urobí maximum pre to, aby Škrtel v reprezentácii pokračoval,“ reagoval Zeman.

debata chyba
Viac na túto tému: #Martin Škrtel #Pavel Hapal #slovenskí futbalisti