Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Ospravedlnil sa aj posledný. Weiss chce opäť získať dôveru a Kozákovi ďakuje

Koniec kauzy. Zo siedmich previnilcov, ktorí si pred týždňom krátili noc zo soboty na nedeľu v jednom zo seneckých barov, sa ospravedlnil aj ten posledný.

20.10.2018 19:44
Vladimír Weiss Foto: ,
Vladimír Weiss.
debata (33)

Šikovný krídelník napísal svoje stanovisko na sociálnej sieti Facebook.

„Chcem vyjadriť úprimnú ľútosť nad udalosťou, ktorá sa odohrala po zápase s Českom. Tým , že som nerešpektoval harmonogram reprezentačného tímu , som poškodil dobré meno slovenského futbalu, ktoré som aj ja pomáhal budovať,“ kajal sa Weiss.

„Mrzí ma, že som sklamal dôveru pána trénera Kozáka a realizačného tímu. Som si vedomý, že moje správanie nebolo korektné ani voči spoluhráčom a že je negatívne vnímané aj verejnosťou . Touto cestou sa chcem verejne ospravedlniť a s pokorou prijať následky , ktoré vyplývajú z porušenia štatútu reprezentanta,“ napísal hráč, ktorý má už za sebou nejeden škandál. V roku 2016 napríklad viezol vo svojom Mercedese 10 ľudí a policajtom odmietol dychovú skúšku.

Weiss sľubuje nápravu. „Zároveň chcem svoje ďalšie úsilie venovať tomu, aby som získal späť narušenú dôveru , pretože reprezentovať Slovensko , je bez ohľadu na nedávne udalosti mojou najväčšou prioritou a otázkou hrdosti,“ poznamenal.

Jeho posledné myšlienky patrili bývalému reprezentačnému koučovi Jánovi Kozákovi, ktorý sa kvôli kauze vzdal svojej trénerskej stoličky.

„Toto verejné vyjadrenie je zároveň aj osobným odkazom trénerovi Kozákovi, ktorého si vážim a ďakujem mu za všetko , čo pre mňa a Slovenskú reprezentáciu spravil,“ dodal Weiss.

Ešte v piatok sa k téme vyjadrili aj zvyšní šiesti previnilci. Martin Dúbravka, Norbert Gyömbér, Stanislav Lobotka, Ľubomír Šatka, Milan Škriniara a Michal Šulla vyjadrili poľutovanie nad svojim konaním.

33 debata chyba
Viac na túto tému: #Ján Kozák #Vladimír Weiss #slovenskí futbalisti