Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Žlto-zelený zväz? Žilina reaguje na Kozákove invektívy

Futbalový klub MŠK Žilina zareagoval na slová bývalého trénera futbalovej reprezentácie SR Jána Kozáka, podľa ktorého existuje určitá loby v súvislosti s údajným ovplyvňovaním rozhodovacích procesov Slovenského futbalového zväzu funkcionármi žilinského klubu.

19.10.2018 12:53
SFZ budova Foto: ,
Budova Slovenského futbalového zväzu v Bratislave.
debata (2)

OFICIÁLNE STANOVISKO MŠK ŽILINA

Futbalový klub MŠK Žilina nebude komentovať ničím nepodložené invektívy Jána Kozáka. Sme sklamaní z toho, že prezident Slovenského futbalového zväzu priamo na tlačovej besede nereagoval na údajné ovplyvňovanie rozhodovacích procesov zväzu funkcionármi nášho klubu.

MŠK Žilina odmieta akékoľvek ovplyvňovanie procesov na SFZ, trénerov a nominácií do jednotlivých mládežníckych výberov.

Sme hrdí na to, že v našom klube pôsobili viacerí tréneri, ktorí manažérske posty pri seniorských (tréneri Jurkemik, Vrba) a mládežníckych reprezentáciách (tréneri Hapal, Guľa) obsadili ako výsledok svojich odborných schopností a pracovných výsledkov na klubovej úrovni.

Zároveň sme na základe požiadavky prezidenta SFZ a samotného Jána Kozáka uvoľnili do realizačného tímu trénera brankárov Miroslava Semana a Štefana Tarkoviča, ktorý bol zmluvne viazaní v našom klube.

Dôrazne odsudzujeme znevažovanie činnosti Karola Belaníka v štruktúrach SFZ, ktorá je založená na dobrovoľnosti a snahe posúvať úroveň slovenského futbalu na vyššie priečky.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #mšk žilina #Ján Kozák #Kauza Kozák