Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

V Kozákovej zostave je aj Duda, Schick začne len na českej lavičke

Tréner slovenskej futbalovej reprezentácie Ján Kozák pošle na trávnik v sobotňajšom zápase v Trnave proti Česku v rámci 1. skupiny B-divízie európskej Ligy národov 2018/2019 aj záložníka nemeckej Herthy Berlín Ondreja Dudu.

13.10.2018 14:01
SR futbal LN Slovensko Česko trénin duda Foto: ,
Ondrej Duda.
debata

Naopak, oproti ostatnému duelu na Ukrajine nefiguruje v základnej jedenástke SR obranca Ľubomír Šatka ani krídelník Vladimír Weiss.

Kormidelník SR nominoval do bránky Martina Dúbravku, obrannú štvoricu utvoria Peter Pekarík, Martin Škrtel, Milan Škriniar a Tomáš Hubočan. Na poste defenzívneho záložníka sa predstaví Stanislav Lobotka, o ofenzívu slovenského tímu by sa malo postarať kvarteto Juraj Kucka, Ondrej Duda, Marek Hamšík a Róbert Mak spoločne s hrotovým útočníkom Adamom Nemcom.

Kapitán SR Martin Škrtel odohrá jubilejný 100. zápas v najcennejšom drese, Marek Hamšík nastúpi na svoj 108. duel v národnom tíme a v tomto smere prekoná rekordéra Miroslava Karhana (107).

Tréner Česka Jaroslav Šilhavý sa rozhodol do svojho premiérového zápasu na reprezentačnej lavičke nasadiť do bránky Tomáša Vaclíka, ktorý dostal prednosť pred Jiřím Pavlenkom a Tomášom Koubkom. Na hrote útoku nastúpi v druhom zápase Ligy národov Michael Krmenčík z Plzne, naopak Patrik Schick z AS Rím začne len na lavičke.

Úvodný výkop duelu na Štadióne Antona Malatinského v Trnave stanovili na 15.00 h, hlavným rozhodcom je Slavko Vinčič zo Slovinska.

Základné zostavy zápasu Slovensko – Česko

Slovensko: Dúbravka – Pekarík, Škriniar, Škrtel, Hubočan – Lobotka – Kucka, Duda, Hamšík, Mak – A. Nemec
Česko: Vaclík – Kadeřábek, Čelůstka, Brabec, Gebre Selassie – Souček, Pavelka – Vydra, Dočkal, Zmrhal – Krmenčík

debata chyba
Viac na túto tému: #Ondrej Duda #slovenskí futbalisti #českí futbalisti