Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Guľova premiéra na medzinárodnej scéne. Slováci remizovali v Kišiňove

Slovenskí futbalisti do 20 rokov remizovali v stredajšom prípravnom stretnutí na pôde moldavských rovesníkov v Kišiňove 0:0.

30.05.2018 20:22
Futbal SR do 20 rokov. Foto:
Futbalisti SR do 20 rokov.
debata

Premiéru na medzištátnej scéne absolvoval slovenský tréner Adrián Guľa, ktorý má na starosti výber do 20 rokov ako kouč reprezentačnej dvadsaťjednotky.

Jeho zverenci režírovali dianie v prvom polčase, ale nevypracovali si vyložené príležitosti. Domáci boli nebezpečnejší po zmene strán, ani oni však neotvorili skóre.

Hosťujúci brankár Martin Vantruba si poradil aj s priamym, no najmä pokutovým kopom Victora Stinu, ktorý hlavný rozhodca odpískal tri minúty pred koncom riadneho hracieho času za ruku, keď sa lopta po centri poodrážala medzi slovenskými hráčmi. Bezgólový stav vydržal zásluhou brankára Trnavy aj po najväčšej šanci zápasu.

Guľa povedie na jeseň reprezentáciu do 21 rokov v prípravnom súboji proti Taliansku (6. septembra) a zostávajúcich troch dueloch kvalifikácie majstrovstiev Európy 2019: 11. septembra na Islande, 12. októbra doma s Estónskom a 16. októbra v Severnom Írsku.

prípravné stretnutie futbalistov do 20 rokov
Moldavsko – Slovensko 0:0

debata chyba
Viac na túto tému: #Adrián Guľa #Kišiňov #slovenskí futbalisti do 20 rokov