Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Veľká smola pre Bénesa. Futbal si opäť zahrá až na budúci rok

Slovenský futbalista László Bénes si zlomil kosť v priehlavku a tréner slovenskej reprezentácie do 21 rokov Pavel Hapal s ním nemôže počítať v dôležitom domácom dvojzápase kvalifikácie proti Islandu (5.10.) a Španielsku (10.10.) o postup na ME 2019 spomenutej vekovej kategórie.

13.09.2017 14:00
debata

Devätnásťročný stredopoliar utrpel zranenie počas utorkového prípravného zápasu Borussie Mönchengladbach s VVV Venlo (5:1), ktorý sa odohral bez fanúšikov za zatvorenými dverami. Bénes nastúpil v základnej zostave a na ihrisku patril k najlepším hráčom.

V 64. minúte pri súboji však nešťastne zakopol pri dopade na ľavú nohu a z trávnika sa ozval bolestný výkrik. Ihneď ho vystriedali a z ihriska ho museli odviezť na aute. Ešte v utorok absolvoval prvé vyšetrenia.

“Mám zlomenú kosť v priehlavku. Je možné, že budem až tri mesiace mimo. V stredu ma budú operovať,” povedal pre web SFZ autor jediného gólu v ostatnom kvalifikačnom stretnutí slovenského tímu U21 proti Severnému Írsku.

Podľa oficiálneho webu Borussie bude Bénes pauzovať minimálne tri mesiace. Podobné zranenie utrpel pred pár dňami aj bývalý Bénesov spoluhráč z 21-ky Adam Zreľák.

debata chyba
Viac na túto tému: #Borussia Mönchengladbach #slovenská futbalová reprezentáci do 21 rokov #László Bénes