Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Sebavedomý hlas zo Slovinska: Slovákov môžeme opäť zdolať

Slovinský futbalový reprezentant Josip Iličič vie, že tamojšie národné mužstvo trénera Srečka Katanca musí v jesenných zápasoch kvalifikácie o postup na MS 2018 do Ruska zvládnuť zápasy s priamymi konkurentmi o 2. miesto v eliminačnej F-skupine - Slovenskom a Škótskom.

10.08.2017 09:55
Slovensko, radosť, futbalisti Foto: ,
Slovenská futbalová radosť. Prekaziť ju chcú Slovinci.
debata (2)

„Najkľúčovejšie budú dva zápasy, v septembri na Slovensku a októbrový duel doma so Škótskom. Slováci majú výborné mužstvo, ale doma sa nám ich po dobrom výkone podarilo zdolať. Ak budeme hrať ako tím, môže sa nám to podariť znova. Na MS ani ME som nikdy nehral a chýba mi to. Určite musí byť veľký zážitok zahrať si na takomto podujatí. Až keď sa mi to podarí, budem si môcť povedať, že som s reprezentáciou dosiahol všetko, čo som chcel,“ vyhlásil pre denník Gazzetta dello Sport 29-ročný ofenzívny stredopoliar Atalanty Bergamo, v minuloročnom vzájomnom zápase medzi Slovinskom a Slovenskom (1:0) najlepší na ihrisku.

Druhá konfrontácia tejto kvalifikácie medzi spomenutými krajinami sa uskutoční 1. septembra v Trnave (začiatok zápasu o 20.45 h SELČ). Slovinci sú momentálne tretí v skupine (11 bodov) za druhými Slovákmi (12) a prvými Angličanmi (14). Na chrbát im dýchajú osembodoví Škóti.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #slovenská futbalová reprezentácia