Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Zranený Kozáčik už odcestoval zo Šamorína, Saláta trénoval s mužstvom

Tréner slovenskej futbalovej reprezentácie Ján Kozák mal aj vo štvrtok predpoludním v Šamoríne k dispozícii 17 z 24 pôvodne nominovaných hráčov pred blížiacim sa zápasom vo Vilniuse proti domácej Litve (hrá sa 10. júna o 20.45 h SELČ) v F-skupine európskej časti kvalifikácie o postup na MS 2018 do Ruska. Rovnaký počet hráčov bol aj počas stredajšieho zrazu, ale s iným menoslovom.

01.06.2017 12:53
Matúš Kozáčik Foto: ,
Matúš Kozáčik.
debata (1)

„Zranený brankár Matúš Kozáčik už odcestoval zo Šamorína. Naopak, po dovolenke sa avizovane pridal k A-tímu obranca Slovana Bratislava Kornel Saláta, ktorý predpoludním trénoval so spoluhráčmi z reprezentácie,“ informoval vo štvrtok napoludnie agentúru senior PR manažér Slovenského futbalového zväzu Peter Šurin.

Spomenutá tréningová jednotka zverencov kormidelníka Jána Kozáka bola „otvorená“ aj pre verejnosť, Hamšíka a spol. sledovali i deti zo šamorínskych škôl, ktorí tak mali atraktívnu oslavu Medzinárodného dňa detí.

„Tento tréning ľahšieho zamerania absolvovalo všetkých 17 prítomných hráčov. Podvečer o 17.00 h je naplánovaný ďalší tréning, už za zatvorenými dverami,“ doplnil P. Šurin. Mediálny plán slovenskej futbalovej reprezentácie sa nemení, v piatok 2. júna je v pláne dvojfázový tréning – predpoludním o 10.30 h a podvečer o 17.00 h.

Ako je známe, na tohtotýždňovom šamorínskom kempe (31. mája – 4. júna) sa nezúčastní sexteto futbalistov, ktoré v týchto dňoch má ešte klubové povinnosti – Martin Škrtel (Fenerbahce Istanbul), Ján Ďurica, Matúš Bero (obaja Trabzonspor), Albert Rusnák (Real Salt Lake), Filip Kiss (FK Haugesund) a Martin Polaček (Zaglebie Lubin). Všetci nominovaní hráči, až na zraneného Matúša Kozáčika, by sa mali stretnúť v utorok 6. júna popoludní v Žiline.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #slovenská futbalová reprezentácia #Matúš Kozáčik #Kornel Saláta