Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Môj stav sa zlepšuje, hlási zranený Ďurica

Slovenský reprezentant v službách tureckého Trabzonsporu Ján Ďurica, ktorý sa zotavuje po zranení kolena, by sa čoskoro mohol opäť objaviť na futbalových trávnikoch.

10.03.2017 12:24
Ján Ďurica Foto: ,
Ján Ďurica.
debata

„Môj stav sa zlepšuje,“ odkázal Ďurica v piatok predpoludním svojim fanúšikom prostredníctvom verifikovanej facebookovej prezentácie. Pripojil fotografiu z tréningového centra Trabzonsporu; na nohách mal tenisky, nie kopačky.

Skúsený 35-ročný stopér sa zranil 20. februára v domácom ligovom dueli proti Alanyasporu, vyšetrenia odhalili poškodenie bočného väzu ľavého kolena. Ďurica vtedy odhadol dĺžku svojej absencie na jeden mesiac. Nie je isté, či bude trénerovi SR Jánovi Kozákovi k dispozícii na marcový zápas na Malte (hrá sa 26. 3. v Ta' Qali) v rámci F-skupiny európskej časti kvalifikácie o postup na MS 2018 do Ruska.

Trabzonspor, v kádri aj s iným reprezentantom SR Matúšom Berom, sa po výsledkovo nevýraznej prvej polovici ročníka šplhá nahor tabuľkovým poradím tureckej Süper Lig. V kalendárom roku 2017 v najvyššej domácej súťaži dosiaľ nenašiel premožiteľa, po 23. kole má na konte 35 bodov (bilancia 10–5–8) a figuruje na 5. priečke.

debata chyba
Viac na túto tému: #Trabzonspor #Ján Ďurica