Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Duda by mohol byť hviezdou ME do 21 rokov, píšu Poliaci

Jedným z hráčov, ktorí by mali na budúcoročných ME do 21 rokov v Poľsku (16. - 30. júna) dvíhať divákov zo sedadiel, by mal byť aj Slovák z nemeckej Herthy Berlín Ondrej Duda.

19.11.2016 21:39
Ondrej Duda Foto: ,
Ondrej Duda.
debata

Referuje o tom portál pilkanozna.pl. Okrem čoskoro 22-ročného rodáka zo Sniny (nar. 5. decembra 1994) by mohol na mládežníckom šampionáte zažiariť aj taliansky brankársky zázrak Gianluigi Donnarumma, švédsky stopér Victor Lindelöf či srbský krídelník Lazar Markovič.

„To, aký potenciál a schopnosti sa skrývajú v tomto Slovákovi, všetci poznáme z jeho účinkovania v poľskej lige. Nie náhodou ho spájali s veľkoklubmi ako Inter Miláno. Jedno je isté, futbal hrať vie. Bývalý hráč Legie Varšava sa zatiaľ pre zranenie nedočkal debutu v nemeckej bundeslige, no ak sa vráti do formy spred dvoch rokov, ťažko na turnaji v Poľsku nájdeme obrancu, ktorý ho dokáže zastaviť. Tento stredopoliar má pevné miesto v slovenskej seniorskej reprezentácii, za ktorú odohral už 14 zápasov a strelil dva góly. Na budúcoročných ME bude mozgom slovenského mládežníckeho tímu,“ predpovedá spomenutý web napriek tomu, že v úspešnej kvalifikácii slovenského tímu do 21 rokov nenastúpil Ondrej Duda v mužstve trénera Pavla Hapala ani raz.

debata chyba
Viac na túto tému: #Ondrej Duda #ME 2017 hráčov do 21 rokov