Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

NÁZOR: Weissov priskorý návrat

Mladý Weiss do reprezentácie výkonnostne patrí. Bez debaty. Ba aj do jej základnej zostavy. Mohol by však hrať ako Pánbožko, ešte to neznamená, že v nej aj vždy bezpodmienečne bude. Obzvlášť ak Vladko, ako ho všetci otcovsky oslovujú, má opäť niečo na rováši.

01.11.2016 18:20
Vladimír Weiss Foto: ,
Vladimír Weiss.
debata (27)

Na nijakom hráčovi nestojí a nepadá reprezentácia nijakej krajiny. Nemusí byť v nej akurát futbalista (a teraz je úplne jedno, či sa volá Weiss alebo nejako inak), ktorý má vážne opletačky s políciou. To môže byť nepríjemná komplikácia pre reprezentáciu, trénera a napokon i hráča.

Kozák možno vychádzal aj z prípadu Miroslava Stocha, ktorého pred vyše piatimi rokmi nachytali policajti v centre Nitry, ako riadil svoje žlté ferrari a nebol v triezvom stave. Vtedajší reprezentačný tréner Vladimír Weiss starší ho vyradil z mužstva a nenominoval ho na zápas s Rakúskom, ktorý sa hral vzápätí. O necelý mesiac sa na ďalší zápas v Dubline proti Írsku už do kádra vrátil a nastúpil v základnej zostave.

Stochova situácia bola vtedy jasná. Na mieste mu zadržali vodičský preukaz a za svoju chybu pykal. Kozák nedávno Stocha definitívne pustil k vode a už ho v reprezentácii nechce vidieť. Pred mesiacom vyhlásil, že v tíme nebude ani Weiss, lebo na prácu potrebujú všetci pokoj a čisté hlavy a naznačil, že hráč sa vráti až potom, keď bude jeho prípad uzavretý a vysvetlený.

To sa nestalo a dôvody, pre ktoré ho vyradil z reprezentácie, ešte stále nepominuli. Preto je Weissov návrat predčasný.

© Autorské práva vyhradené

27 debata chyba
Viac na túto tému: #Vladimír Weiss