Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Názor: Stop Weissovi

Polícia vyšetruje futbalového reprezentanta. Nie prvý raz sa stalo, že je okolo Vladimíra Weissa juniora neželaný rozruch.

04.10.2016 06:00
Vladimír Weiss Foto: ,
Slovenský reprezentant Vladimír Weiss s kapitánskou páskou.
debata (4)

Muži zákona vzniesli obvinenie, hoci zatiaľ chýbajú podrobné informácie. Verejnosť presne nevie, ako sa situácia odohrala, či futbalista viedol luxusné auto pod vplyvom alkoholu alebo nie, či dokonca sedel za volantom, čo jeho právnik spochybňuje. Vyjadrenia zainteresovaných sa rozchádzajú. Okolnosti však futbalistovi príliš nenahrávajú. V problémoch je namočených až po uši.

Bol v nedeľu skoro ráno v aute, v ktorom sa tlačilo desať ľudí, čo je viac, ako dovoľujú predpisy. Čo je neporovnateľne horšie, odmietol sa podrobiť skúškam – dychovej i krvnej. To všetko sú súvislosti, ktoré nevzbudzujú u nikoho dôveru a vyvolávajú pochybnosti. Do takých by sa reprezentant nemal nikdy namočiť.

Aj pred vyše rokom sa Weissovo meno omieľalo s nočným incidentom v bare, vtedy sa nakoniec ukázalo, že bol len v zlom čase na zlom mieste a prípad sa ututlal. Asi nebude iba náhoda, že talentovaný futbalista má aj talent na to, ako sa pripliesť do podobných ošemetných situácií.

Tréner reprezentácie Ján Kozák má pred dôležitými zápasmi hlavu v smútku, v komplikovanej situácii mu z tímu vypadol ďalší hráč. Radšej ho však oželel, než aby padol negatívny tieň na mužstvo a ovplyvnil jeho koncentráciu. V tomto okamihu zvolil jediné možné a správne riešenie. Kým sa prípad nevyrieši a neuzavrie, je nepochybne lepšie, keď šancu dostanú iní.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Vladimír Weiss ml.